Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu lasă Capitala pentru un oraș ardelean: „În curând va fi unul dintre cele mai importante oraşe din ţară”


Celebrul creator de modă, Cătălin Botezatu, a anunțat că lasă Capitala pentru a se muta într-un oraș ardelean. Celebrul designer spune că s-a îndrăgostit de arhitectura superbă a orașului și că acesta va deveni curând „unul dintre cele mai importante orașe din țară”.

Cătălin Botezatu a sugerat pentru prima dată că vrea să se mute la Oradea în ianuarie 2023, atunci vedeta își întrebase urmăritorii de pe Instagram dacă ar vrea să fie vecini cu el acolo. Vineri, Botezatu a confirmat cele spuse anterior.

Toată lumea mă întreabă dacă mă mut sau nu în Oradea. Răspunsul este: da! Anul acesta voi avea o locuinţă în Oradea. Desigur, eu mai am case şi în alte oraşe, dar voi veni şi voi locui şi aici. Deocamdată sunt ca la mine acasă la Hotelul Astoria. Uneori, când sunt aici, noaptea târziu, ies pe balcon să fumez un trabuc şi aud păsările cântând. 

Mi se pare fascinant pentru că totuşi sunt în inima unui oraş. Iubesc Oradea, iubesc arhitectura şi faptul că există proiecte de infrastructură şi probabil că în curând va fi unul dintre cele mai importante oraşe din ţară”, a declarat acesta pentru BIHOREANUL.

Cătălin Botezatu nu este singura vedetă care a anunțat recent că ar lăsa Capitala pentru orașul supranumit „Poarta Ardealului”. Recent și îndrăgitul om de radio și televiziune, Mihai Morar, a declarat că dacă ar fi să-și ia „un singur apartament în România, aici s-ar muta”.

Citeșe și: Mihai Morar, impresionat de frumusețea unui oraș ardelean. Arată splendid: „Dacă ar fi să-mi iau un singur apartament în România, aici m-aș muta”

Comentarii Facebook