Imaginile durerii: Antrenorul de la SCM Zalău strânge în brațe un urs de pluș. Și-a pierdut fiica în atacul de la Belgrad


Imagini sfâșietoare, Serbia şi-a îngropat morţii în a doua zi de doliu naţional. Patru copii şi paznicul şcolii au fost omorâţi de adolescentul de 13 ani la şcoala de elită din Belgrad, aceștia au fost conduşi pe ultimul drum. Printre ei se află și fiica fostului jucător de volei sârb, antrenor acum în România. I-au fost alături jucătorii români şi staff-ul echipei.

Un munte de om care strânge în braţe un urs de pluş. A fost al fetiţei sale. Alături de el sunt sute de oameni care se uită înlemniţi spre capela cimitirului central din Belgrad. E felul lor de a-şi lua rămas bun de la micuţa Eva şi de a aduce un ultim omagiu familiei, transmite Observator.

Fetiţa de 13 ani, ucisă cu sânge rece de colegul său, cu puţin timp înainte de ore, a fost condusă pe ultimul drum într-o mare de lacrimi. Nimic nu poate alina suferinţa părinţilor. 

Sute de lumânări aprinse şi flori albe au acoperit strada şi trotuarul şi o carte de condoleanţe a fost deschisă în memoria celor ucişi. Sute de oameni au stat la coadă să aştearnă pe foaie câteva cuvinte de adio.

Cât de mare ai fi fizic, cred că o chestia de asta nici nu poate fi descrisă nici măcar în cuvinte, dar să ţi se întâmple. Absolut toată lumea vrea să vină să-şi susţină antrenorul”, a declarat Adrian Feher, manager volei SCM Zalău, pentru sursa citată.

Comentarii Facebook