Angelika, studenta la Teologie din Sibiu, dispărută încă de la începutul lunii februarie, este de negăsit! Familia cere ajutorul populației


Angelika Claudia, tânără de 25 de ani dată dispărută în Sibiu, pe data de 15 februarie, este în continuare de negăsit. Polițiștii îi roagă pe cei care pot oferi informaţii să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La mijlocul lunii februarie polițiștii sibieni au făcut un apel public de sprijinire a acțiunilor de căutare a tinerei, care nu mai fusese văzută de aproape două săptămâni.

La data de 15 februarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, de aproximativ 10 zile, sora sa, MAURER ANGELIKA CLAUDIA,  în vârstă de 25 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai putea fi contactată.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate aproximativ 75 de kilograme, ochi verzi, păr șaten deschis, de lungime medie. Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care tânăra le-ar fi purtat în momentul plecării și nici eventuale semne particulare.", a transmis IPJ Sibiu.

Angelika Maurer studia teologia la Institutul Evanghelic din Sibiu. Fata ar fi plecat în data de 8 februarie de la căminul situat pe Bulevardul Victoriei, îndreptându-se spre Calea Poplăcii - Pădurea Dumbrava. Aceasta este și zona pe care oamenii legii vor să o verifice acum, deoarece, în urma anchetei aflată în desfășurare, există „elemente obiective că s-ar găsi acolo”, potrivit surselor Ora de Sibiu. 

Comentarii Facebook