Walter: U Cluj va juca la Bistrita, unde chiria e 3.000 de euro pe meci! Cluj Arena e pregatit pentru CFR


Patronul U Cluj, Florian Walter, a declarat ca duce la Petrolul Ploiesti o parte din jucatori, dar ramane actionar la U Cluj. El adaugat ca echipa ar putea juca la Bistrita, unde chiria e de 3.000 de euro.

"Am venit pe Cluj Arena, sa platim 17.000 de euro pe meci, mai mult ca la Arena Nationala. Chiria 7500 de euro, paza, stewarzi, Ambulanta, Pompieri, nocturna si tot asa, pana ajungeam la vreo 17.000 de euro, iar la meciurile mari, pe la vreo 25.000. Va dau un exemplu, despre cum merg treburile la Cluj: am avut meci imediat dupa Paste, am vrut sa lasam intrarea libera, e o sarbatoare mare, crestineasca, nu ni s-a permis de autoritati. Pe biletele acelea, de 5 sau 10 euro, poate lumea nu stie, se plateste TVA. Asta mai am eu de platit ca datorie de la U, TVA-ul de pe bilete. O sa-l platesc si pe ala, nu raman dator, dar asa ceva, atata rautate cata am vazut acolo....

Ce va urma? Vor fi jucatori care vor ramane la U, o parte au semnat deja, dar lista completa nu e stabilita inca, iar echipa s-ar putea sa joace la Bistrita, unde chiria la stadion e de vreo 3000 de euro. Sa ramana Cluj Arena pentru concerte sau pentru CFR, pentru ca sincer, cred ca de-asta a si fost construit. Stadionul e pregatit pentru CFR, U trebuie sa dispara, din ce vad eu. Au pus si scaunele alea gri, ca pentru saraci", a spus Florian Walter, intr-un interviu acordat Mediafax.

 

Walter: Nu mai calc niciodata la Cluj! Apostu mi-a promis sprijin, dar el e dupa gratii acum

Comentarii Facebook