Walter: In trei ani la Cluj mi-am facut 2 prieteni. Credeam ca au coloana vertebrala clujenii


Florian Walter, actionarul U Cluj, a spus ca in 3 ani cat a stat in orasul de pe Somes si-a facut doi prieteni: "doamna de la club" si pe soferul Mitica.

Despre suporteri a spus ca "ii iubesc, sunt extraordinari, chiar daca printre ei sunt si oameni ce m-au facut tradator. Suporterii echipei sunt singurii care pot duce U sus, iar daca eu eram in Cluj, nu in Bucuresti, puteam fi si mai sus. Din pacate, dupa 3 ani la Cluj, pot spune ca mi-am facut doar doi prieteni: Paul, soferul autocarului nostru, si Mirela, doamna de la club, care imi aducea cafeaua. Niste oameni extraordinari. Personal, regret ca om ce s-a intamplat, dar ca manager de societate, nu! Nu poti sta in casa cuiva care nu te vrea acolo si nu te iubeste. Doar daca esti prost te duci mai departe. Somesul curge la vale, apa nu ramane in oras, doar pietrele, iar eu n-am fost o piatra, ci un fulg. Nimeni nu a apreciat ce am facut. La meciuri mari, veneau cate 5-600 de invitati. Toti doreau protocol bogat si vin de Jidvei, asta asteptau toti. asta le-a fost sprijinul in 3 ani. in rest, pragmatism, lipsa de omenie, idei de 2 lei, chiar daca sunt scoliti prin SUA. Am crezut ca au coloana vertebrala clujenii, rau m-am inselat. Dar se intorc toate in viata, sunt convins. Clujenii care puteau sa ajute si si-au intors ochii pot spune acum fericiti: un mitic atat de mic, l-am bagat intr-un ibric!", a spus Walter.

Omul de afaceri a fost cel mai deranjat ca a fost facut tradator dupa meciul cu CFR Cluj. "Am primit sms-uri de la fani, dupa meciul cu CFR, ca am vandut meciul. Ar trebui sa mearga la biserica, sa faca acatiste, ca s-ar intoarce impotriva lor. Asta a fost cel mai dureros, asta mi-a pus capac. N-as putea sa ma vand niciodata. Daca as fi fost omul blaturilor, aveam destul timp pana acum, le-as fi facut cu Dinamo, nu cu CFR. Nu vii si ma acuzi pe mine de blaturi dupa 3 ani, in care am fost tot pe drumuri, departe de familie, nedormit, cu banii dati la echipa si niciun ajutor. si, mai ales cu CFR. Cu care daca m-as intalni pe strada i-as saluta, ca asa e frumos, dar intr-un ring de box..... i-as manca pe Paszkany si Muresan. N-am crezut niciodata ca e atat de dureros ce e intre U si CFR. Ce legaturi au in oras.... A ajuns Bornescu la Procuratura si altul de la CFR, care tragea cu arma linistit prin oras, e bine-merci. Pai ce vorbim atunci? De la distanta nu te poti bate cu asa ceva, nu am rachete nucleare. Daca eram in oras, era altceva, dar acesta nu e razboiul meu. Sa jure Andone pe cruce, cum era inainte sa vin eu, cand a fost tot antrenor la CFR. Cum se umbla cu 100-200 de euro la jucatorii lui U sa joace prost, sa pice in C... asta e razboiul meu? Ce face CFR in oras? La meciul direct din ultima etapa a venit o brigada de arbitri de mana a doua, am platit barem de 3.600 de euro, cand o brigada serioasa costa 10-12.000 de euro. Au fost trimisi de Comisie, noi nu puteam sa-i schimbam. si atunci, ce vorbim?", a mai spus Walter intr-un interviu Mediafax.

 

Walter: U Cluj va juca la Bistrita, unde chiria e 3.000 de euro pe meci! Cluj Arena e pregatit pentru CFR

Comentarii Facebook