VIDEO. A apărut filmarea cu incidentul șocant de la meciul CSM Oradea - U-BT Cluj! Guzman, de NEOPRIT, s-a întors cu o tijă de fier la arenă


Meciul dintre CSM Oradea și U-BT Cluj (scor 74-82) s-a remarcat din cauza incidentelor șocante petrecute pe teren. Karel Guzman, shooting guard-ul (aruncătorul) lui U-BT Cluj, s-a ales cu dosar penal! Cubanezul a fost în centrul atenției în derby-ul pe care campioana ultimelor două ediții l-a disputat sâmbătă contra celor de la CSM Oradea (74-82).

Punctul culminant a fost atins în sfertul al doilea, când Karel Guzman a fost eliminat, pentru un comportament nesportiv. Jucătorul clujenilor a sărit la bătaie, după o dispută cu Nikola Markovic, nu a putut fi oprit de nimeni. Conform ebihoreanul.ro, a fost oprit cu greu de către colegi și agenții de pază, iar jandarmii i-au deschis dosar penal.

Jucătorul, după ce a părăsit suprafața de joc, a avut un comportament violent, ca urmare a unor apostrofări ale suporterilor. A ieșit din sala polivalentă, mergând pe șantierul din apropiere, și a luat o tijă de fier striat cu care a vrut să reintre în sală, moment în care a fost oprit de către un coechipier, iar un agent de pază l-a deposedat de obiectul contondent", a declarat Alina Ștefan, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Bihor, pentru sursa citată.

La o zi după incident, luni seară, CSM Oradea a publicat o înregistrare cu Karel Guzman. Pe imagini se vede cum jucătorul de la U-BT Cluj iese din sală, ia o tijă de metal și vrea să intre cu ea în sală. Acesta e cu greu oprit de Andrija Stipanovic.

Citește toate știrile despre acest subiect:


Comentarii Facebook