Cum explică Karel Guzman, baschetbalistul U-BT, ieșirea nervoasă pe teren la meciul cu CSM Oradea: „Am fost provocat, dar e inacceptabil”


Derby-ul CSM CSU Oradea - U-BT Cluj-Napoca, din Liga Naţională de baschet masculin, a fost marcat de incidente violente, după ce cubanezul Karel Guzman a sărit la bătaie și a provocat o încăierare generală. Guzman a venit cu prima reacție după incidentele de la meciul de sâmbătă.

Amintim că după ce a fost scos din sală pentru că a sărit la bătaie și a provocat o încăierare generală pe teren, jucătorul de baschet a vrut să intre din nou, dar înarmat cu un obiect contondent din fier.

Ce spune Guzman? „Sunt gata să îmi asum totul”

Vreau să iau un moment în care să vorbesc despre incidentul care a avut loc ieri (n.red - sâmbătă). Regret profund acțiunile mele și vreau să cer iertare clubului, colegilor mei și tuturor celor prezenți. Comportamentul meu a fost inacceptabil și înțeleg că asta nu reflectă valorile echipei noastre sau a jocului de baschet.

Vreau să fie clar că am fost provocat de adversari și de un membru al staff-ului încă de la încălzire. Dar asta nu e o scuză pentru acțiunile mele. Ca baschetbalist profesionist, înțeleg că am responsabilitatea de a-mi păstra calmul și de a mă comporta într-o manieră respectuoasă tot timpul. 

În această situație, am lăsat emoțiile să scoată ce e mai rău din mine. Am devenit o persoană pe care nu o recunosc și îmi pare rău pentru daunele sau dezamăgirile pe care le-am produs. Voi munci din greu pentru a-mi îmbunătăți autocontrolul și pentru a deveni un jucător și un coechipier mai bun. ​​Fiecare acțiune are consecințe și sunt gata să îmi asum totul. Voi respecta și accepta deciziile disciplinare pe care clubul le va lua. Încă o dată, îmi cer profund iertare tuturor implicați!”, a transmis Guzman pe o rețea de socializare.

guz.jpeg

Comentarii Facebook