VIDEO. U-BT Cluj-Napoca deschide o ANCHETĂ disciplinară în cazul lui Guzman! Jucătorul a sărit la bătaie în meciul cu CSM Oradea


Tensiune maximă la meciul de baschet CSM Oradea-U-BT Cluj Napoca, care a avut loc sâmbătă, 18 martie, pe terenul echipei CSM Oradea. Partida a fost temporar oprită, după ce jucătorul U-BT, Karel Guzman, a sărit la bătaie la alți jucători.

CSM Oradea s-a impus în fața lui U-BT Cluj-Napoca la o diferență de opt puncte, 82-74, după un meci foarte tensionat. Punctul culminant a fost atins în sfertul al doilea, când Karel Guzman a fost eliminat, pentru un comportament antisportiv.

Cubanezul a sărit la bătaie și nu a mai putut fi oprit de nimeni, fie că vorbim de jucători, staff sau arbitri. U-BT Cluj-Napoca anunță după acest incident că va deschide o anchetă disciplinară pentru comportamentul lui Guzman.

În aceasta seară, pe parcursul meciului desfășurat pe terenul echipei CSM Oradea din cadrul ligii naționale de baschet masculin, în sfertul al doilea, la scorul de 35-28, a avut loc un incident în care a fost implicat jucătorul echipei noastre Karel Guzman. 

În timpul meciului, Karel Guzman a manifestat un comportament agresiv, care nu este promovat și agreat în cadrul clubului U-BT, indiferent de posibilele circumstanțe provocate de adversar.

În urma unei altercații care a avut loc pe terenul de joc, conflict ce a fost aplanat cu intervenția membrilor staffului echipei noastre și a firmei de securitate, jucătorul Karel Guzman a fost descalificat din joc de către brigada de arbitri. Conform procedurii regulamentare, jucătorul a fost obligat să părăsească terenul de joc. 

Din cunoștințele noastre, jucătorul Karel Guzman nu are nici un fel de antecedente de violenta, iar în cadrul echipei noastre a exprimat întotdeauna o atitudine responsabilă și bazată pe respect.

Clubul U-Banca Transilvania își afirmă pe această cale poziția clară de condamnare ferma a oricăror acțiuni de violență în sport și vă susține întotdeauna spiritul de competitivitate bazat pe fair-play. În cadrul clubului vă fi deschisă o anchetă disciplinară ca urmare a acestui incident.”, transmite U-BT Cluj-Napoca.

Video: Facebook/Bihoreanul


Comentarii Facebook