Vezi programul de pregatire pentru noul sezon al baschetbalistilor de la U Mobitelco

Baschetbalistii de la U Mobitelco se vor reuni in 4 august si vor participa la mai multe stagii de pregatire in vederea meciurilor din Eurochallenge si din campionat.

 

Potrivit antrenorului Marcel Tenter, clujenii se vor reuni in 4 august, iar din 14 august vor pleca la Miercurea Ciuc, pentru o perioada de pregatire centralizata.

 

Intre 26 si 28 august, echipa va participa la un turneu in Serbia, in 2-4 septembrie la Memorialul "Antonio Alexe" la Oradea, iar in 9-11 septembrie va avea loc la Cluj un turneu cu o echipa din Ungaria, una din Serbia si CSM Oradea.

 

Marcel Tenter a declarat ca se cauta inca un inlocuitor pentru Cuic. "Suntem in cautarea unui jucator pe pozitia doi-trei, care sa inlocuiasca plecarea lui Cuic si care sa fie cerebral, puternic, sa ne ajute si in faza de recuperare. Negociem cu mai multi jucatori, in cateva zile ne vom lamuri", a declarat antrenorul, citat de site-ul oficial al echipei, u-mobitelco.ro.

 

El a spus ca in trei ani, pastrand nucleul si completand lotul cu jucatori valorosi, U Mobitelco ar trebui sa devina competitiva in cupele europene. "Aceasta este si ideea participarii noastre in Eurochallenge, practic luam contact cu baschetul european de mare valoare. Vom juca cu Enysei, care este o echipa foarte buna, cu Cedevita sau Chalon, foarte puternice, Antwerp de asemenea, vom vedea unde ne aflam si care sunt jucatorii care fac fata la acest nivel. Pe plan intern, trebuie sa ne aparam titlul si sa facem o figura cat mai frumoasa in Cupa Romaniei si, de ce nu, sa incercam sa o castigam", a mai declarat Marcel Tenter.

Comentarii Facebook