Presedintele executiv de la U Mobitelco, Mircea Cristescu, crede ca echipa poate trece de faza grupelor in EuroChallenge

Presedintele executiv al U Mobitelco, Mircea Cristescu, crede ca, daca jucatorii isi pastreaza dorinta de victorie, echipa poate trece de faza grupelor in EuroChallenge.

 

"Incepem sezonul cu unul dintre obiective schimbat - pana acum ne doream sa cucerim titlul, acum ne dorim sa il aparam", a declarat Mircea Cristescu la conferinta de presa a conducerii echipei U Mobitelco.

 

El crede ca startul de sezon va fi greu, pentru ca baschetbalistii clujeni vor avea cate doua meciuri in fiecare saptamana pana in luna decembrie. "Ne-am inscris in cupele europene pentru a vedea care este adevarata noastra valoare pe plan european si pentru a incerca sa iesim din grupe. Tragerea la sorti putea fi si mai buna, dar si mai rea. Cred ca daca echipa va avea aceeasi dorinta de victorie ca si anul trecut, aceeasi motivare, putem trece de grupe", a spus Mircea Cristescu, potrivit site-ului oficial al echipei.

 

"Jucam intr-o competitie europeana destul de importanta, vom avea meciuri puternice si trebuie sa fim foarte uniti si foarte bine pregatiti, din toate punctele de vedere. Vom vedea cat de greu va fi sa pastram titlul la Cluj, cat de mult se vor intari celelalte echipe, noi oricum trebuie sa progresam si sa ridicam baschetul pe care l-am jucat anul trecut la un alt nivel. Sper sa avem un an mai bun decat cel trecut", a declarat baschetbalistul Mihai Silvasan.

Comentarii Facebook