Universitatea Cluj va juca amicalul din 6 august cu Lazio Roma

Dupa ce amicalul cu valencia a fost anulat, conducerea clubului a anuntat ca echipa va disputa pe 6 august, la Fiuggi, un amical cu Lazio.

 

Meciul va avea loc in 6 august, la ora 18.00, ora Italiei, pe stadionul din localitatea Fiuggi, situata la 45 kilometri de Roma.

 

"Am reusit perfectarea unui amical de prestigiu cu puternica formatie italiana Lazio Roma. E un amical in forta, e sansa noastra de a ne masura puterile cu una din cele mai importante echipe ale fotbalului italian. Sunt convins ca vom lasa o impresie frumoasa dupa aceasta partida si ca data viitoare ne vom reintalni cu cei de la Lazio intr-un meci oficial, intr-o competitie europeana", a declarat Florian Walter, finantatorul Universitatii Cluj pentru site-ul oficial al echipei, universitateacluj.ro.

 

Echipa Lazio Roma a castigat de doua ori titlul de campioana a Italiei, trei Supercupe si cinci Cupe ale Italiei. In ultimul sezon, Lazio a incheiat pe locul 5 in clasamentul Seriei A. Lazio a castigat Cupa UEFA in 1999 si Supercupa UEFA in acelasi an.

Comentarii Facebook