Cu bicicletele in Cluj, pe canicula din iulie (P)

Vara este momentul ideal pentru a scoate bicicleta la plimbare. Pe perioada vacantei, clujenii dornici de mers pe biciclete pot inchiria una gratis, de la Sala Sporturilor, prin programul I love Velo, din fata Salii Sporturilor.

 

Din pacate, programul de bike sharing pentru studenti a luat o pauza pe perioada verii si va reveni doar la inceputul lunii octombrie. Pentru cei care sunt prea departe de punctul de inchiriere, Primaria pregateste o surpriza: un proiect european prin care se vor crea 53 de puncte de inchiriere dotate cu 530 de biciclete.

 

Dar pana atunci, cei care nu vor sa astepte sau cei care vor sa faca excursii cu familia, pot consulta oferta de biciclete de vanzare.

 

In orice magazin de biciclete atat online sau offline, se pot cumpara diverse modele, de la biciclete de copii pana la mountain bike sau BMX. Pentru cei constransi de spatiul din apartamente, varianta unei biciclete pliabile este ideala.

 

Iar daca dorim sa iesim din criza, e dezirabil sa sprijinim produsele locale. Astfel, am putea achizitiona biciclete DHS, de pe un magazin de biciclete online ca bicicletedhs.ro de la cel mai mare producator de biciclete din Romania. Va dorim spor la pedalat!

Comentarii Facebook