Clujeanul Laurentiu Bus, eroul Otelului din meciul cu Steaua, isi aduce aminte de cand facea naveta la Turda


Clujeanul Laurentiu Bus, marcatorul singurului gol din Supercupa Romaniei, si-a adus aminte de perioada in care juca la Turda si facea naveta.

Jucatorul a marturisit la Radio GSP ca nu ii vine sa creada ca a reusit sa castige doua trofee cu Otelul Galati.

"Imi felicit si eu colegii si echipa pentru ca am facut toata lumea fericita. Speram sa o tinem tot asa sa aducem cat mai multe trofee la Galati. Este un vis pe care nu credeam ca o sa-l apucam sa-l traim. Acum trei ani, eram pe la Turda si-mi spalam echipamentul si faceam naveta ca sa ajung la antrenament. Doar acum iti dai seama ca totul porneste de jos, si acum realizez pasul facut. Este cel mai important gol din cariera mea pentru ca am adus un trofeu.

La noi la Galati nu exista presiune, nici acum, dar nici in timpul campionatului. Ma simt fotbalist, si nu doar eu. Ne-am apucat de fotbal sa castigam trofee si sunt bucuros ca am in acest moment doua trofee trecute in palmares. Nu am sperat niciodata sa castigam campionatul, dar mai ales sa bat Steaua si sa luam Supercupa. Mi-am facut datoria, nu am facut ceva in mod exceptional. Meritul nu e al lui Laurentiu Bus, ci e meritul intregii echipe. Nu stiam cum sa ma bucur, pentru ca nu-mi venea sa cred ca am marcat. Nu pot sa spun ca ma gandeam la ceva in mod special. Dupa ce-am inscris, am mai incercat sa mai marchez, dar nu mi-a iesit.

Momentan nu vreau sa plec de la Galati, dar cand voi pleca atunci cand voi avea o oferta buna, atat pentru club cat si pentru mine, as vrea sa ajung in Spania sau in Anglia. Sper sa apuc momentul sa-l faultez pe Dani Alves si sa joc cu Real Madrid in grupele Ligii, acolo unde sper sa facem o figura frumoasa. Evident ca ma gandesc si la echipa nationala, iar convocarea acolo se va datora doar reusitelor mele!", a spus Laurentiu Bus la Radio GSP.

Comentarii Facebook