„U” va juca „în deplasare” meciurile de acasă. Tișe schimbă la primăvară gazonul: „Rușineee să ai stadion în Cluj și să joci la Mediaș”


Universitatea Cluj este nevoită să dispute următoarele meciuri de acasă la Mediaș, din cauza stării dezastruoase a gazonului de pe Cluj Arena. La ultimul meci disputat pe stadionul clujean, cu Rapid, toată țara a văzut în loc de fotbal un spectacol în mocirlă. A fost un meci de luptă, nu de fotbal, între Universitatea și Rapid. 

Având în vedere starea gazonului de pe Cluj Arena și a notificărilor primite de clubul nostru din partea Ligii Profesioniste de Fotbal și a deținătorului drepturilor TV, partida de pe teren propriu cu CS Mioveni se va desfășura pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș, unde suprafața de joc se prezintă în condiții mai bune.

Partida din etapa a 25-a a Superligii dintre FC Universitatea Cluj și CS Mioveni este programată pentru data de 10 februarie, de la ora 17:00.”, anunță FC Universitatea Cluj. 

Înlocuirea gazonului se va realiza în perioada martie-aprilie 2023

Amintim că Consiliul Judeţean Cluj a promis că va schimba în totalitate gazonul de pe Cluj Arena, până la cota -40 cm, însă la primăvară, în perioada martie-aprilie 2023, când condiţiile atmosferice permit desfăşurarea unor astfel de lucrări. De asemenea, „pentru a afecta cât mai puţin programul echipei de fotbal Universitatea Cluj, Consiliul Judeţean intenţionează ca lucrările să se suprapună cu pauza competiţională de două săptămâni din Liga 1”, nu s-a luat însă în calcul faptul că la condițiile actuale, Universitatea nu are nevoie de acel teren, căci este imposibil să dispute acolo meciuri în situația dezastruoasă de acum.

Suporterii Șepcilor Roșii sunt revoltați după anunțul făcut de club și dezamăgiți de implicarea administrației locale.

„Rusineee sa ai stadion in Cluj și sa joci la Mediaș”; „​​Va bateti joc de noi! Suntem straini in propriul oras!”; „A plătit un abonament să văd Universitatea acasă. Nu la dracu în prazic! Ce trebuie să fac? Am facut un abonament și voi mă trimiteți prin straini? Pe ,,U " o iubesc din inimă, pe voi vă disprețuiesc! Auzi mă Tișe!”, sunt doar câteva dintre mesajele suporterilor. 

Comentarii Facebook