U Cluj someaza CFR: "Sa isi vada de treaba lor" VIDEO


Declaratia facuta de presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, ca U Cluj este o echipa de "milogi" pentru ca asteapta sa primeasca gratuit un stadion i-a afectat pe sefii "sepcilor rosii".

"Ii sfatuiesc sa ne lase in pace pe unii conducatori de echipe din Cluj si sa isi vada de echipa lor. Este vorba de spre cei care au o obsesie pentru noi", a spus Cosmin Irimies, presedintele U Cluj.

Intrebat daca se refera la declaratia lui Iuliu Muresan, care a spus ca "noi nu suntem milogi si ne-am construit stadionul din banii nostri", Irimies a spus ca: "Este o rugaminte catre cei care au facut-o si ei stiu la ce ma refer. Atata timp cat noi nu coboram nivelul dialogului in presa si sa aducem jigniri altor cluburi ii rog si pe ceilalti sa ne lase in pace".

Declaratia care a aprins spiritele intre cele doua grupari a fost facuta de Iuliu Muresan la inceputul saptamanii, in momentul plecarii spre Ploiesti pentru meciul din Cupa Romaniei.

 

Vezi si...

Muresan, atac la U pe tema chiriei pe Cluj Arena: "Noi nu am fost niciodata milogi. Noua nu ni se pare mare chiria" VIDEO

Comentarii Facebook