Oficialii Kuban au sunat la U Cluj sa vada daca meciul se mai joaca! Vezi motivul VIDEO


Presedintele executiv al echipei Universitatea Cluj, Cosmin Irimies, a anuntat ca oficialii formatiei ruse, Kuban Krasnodar, au sunat sa vada daca meciul din 11 octombrie se mai joaca pe Cluj Arena.

"Au sunat sa ne intrebe de ce nu facem promovarea meciului. Am pierdut cateva mii de euro cel putin cu aceasta intarziere. Cred ca de maine (n.red. vineri 23 septembrie) veti vedea orasul plin cu bannere si afise care vor promova intoarcerea lui U acasa. Dansii nu au vazut promovarea meciului si au ridicat niste semne de intrebare. Au citit si ei presa si au vazut discutiile care sunt legate de acest stadion si au dat un telefon in care au intrebat daca mai jucam pentru ca nu vedem bannere in oras si afise.

Noi avem grafice cu montarea bannerelor care vor promova intoarcerea noastra acasa si acest lucru nu s-a intamplat. Si-au exprimat ingrijorarea", a declarat Cosmin Irimies.

Presedintele executiv al U Cluj a mai spus ca meciul din 11 octombrie ar putea reprezenta momentul de retragere din activitate a lui Cristi Pojar, dar inca nu s-a luat o decizie.

 

Vezi si...

Oficialii U Cluj: Ni s-a promis ca stadionul Cluj Arena va fi al nostru VIDEO

Comentarii Facebook