Muresan, atac la U pe tema chiriei pe Cluj Arena: "Noi nu am fost niciodata milogi. Noua nu ni se pare mare chiria" VIDEO

 
Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, reaprinde scandalul din jurul stadionului Cluj Arena cu o declaratie in care care comenteaza refuzul U Cluj de a juca pe noul stadion pentru ca ar fi prea mari costurile de inchiriere.

"Daca se credea ca se va juca gratis, cred ca au calculat gresit. Nu se poate, nici nu are voie Consiliul Judetean Cluj sa faca altfel. Sunt obligati sa aduca venit, sa inchirieze, pentru ca nu poate sa fie o povara pe bugetul judetean, pe banii tuturor acest edificiu si trebuie sa il faci eficient.

15.000 de euro pe luna nu mi se pare mult. O chirie in jurul acestei sume am cerut si noi Stelei si nici nu au comentat. Nu mi se pare mult la ce conditii ofera", a declarat Iuliu Muresan.

Intrebat daca se gandeste sa mute echipa CFR Cluj pe noul stadion daca U Cluj refuza sa plateasca chiria, Muresan a spus ca: "Deocamdata noi am fost refuzati si nu ne-am mai gandit. Avem alte discutii cu Consiliul Judetean. Noua ni s-a spus ca pentru partidele internationale, cand vom juca in Champions League, vom putea juca. Atunci vom vedea. In aceasta poveste cu stadionul s-au intamplat niste lucruri interesante si, unele care pareau de nerealizat si incredibil, uite ca ceea ce era incredibil devine credibil. Dar ceea ce e important este ca s-a facut un stadion foarte frumos pentru Cluj. E un stadion care poate gazdui partide de nivel international si asta este bine pentru Romania si pentru Cluj. Cine o sa joace acolo, ramane de vazut. Cine o sa aiba bani sa dea 15.000 de euro pe partida".

Muresan a comentat si declaratia lui Arpad Paszkany care a precizat ca suma ceruta de CJ Cluj este un chilipir. "Eu cunoscand costurile, avand stadion, pentru ca noi nu am fost niciodata milogi pe nicaieri, noi totul am facut cu munca si cheltuiala din banii proprii, noua ni se pare normal. Altora nu li separe normal. Trebuie sa ne obisnuim toti cu gandul ca trebuie totul platit, corect", a mai spus Iuliu Muresan.

 

Problema chiriei de pe stadionul Cluj Arena pare a se fi rezolvat dupa ce conducerea U Cluj si cea a CJ Cluj au cazut de acord asupra costurilor de joc.

 

Vezi si...

U Cluj va juca pe Cluj Arena! Vezi la cat a ajuns chiria ceruta de Consiliul Judetean Cluj

Comentarii Facebook