Marti 3 August

U Cluj l-a transferat pe Albert Voinea, fostul golgheter al ligii secunde


U Cluj a semnat un contract cu Albert Voinea, fostul golgheter al ligii secunde, marcator a 14 goluri.

Ne întărim linia de atac pentru sezonul viitor. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Albert Voinea, golgheterul ligii secunde în sezonul 2019/2020. 

Vârful de atac originar din Urdari a crescut la Centrul de Copii și Juniori de la Pandurii Târgu Jiu, echipă pentru care a debutat în Liga 1 la vârsta de 18 ani. A înscris primul gol la seniori împotriva Gloriei Bistrița, formație la care a ajuns la începutul sezonului 2011/2012. A jucat în 11 meciuri pentru bistrițeni și a înscris patru goluri. După ce a fost transferat de Universitatea Craiova, unde a fost utilizat în 10 meciuri și a avut două reușite, a mai trecut pe la Metalul Reșița, Unirea Târlungeni, CSM Râmnicu Vâlcea și CSM Deva”, anunță site-ul oficial,  UCluj.ro.

La începutul stagiunii 2019/2020, Albert Voinea a semnat cu formația din liga secundă Ripensia Timișoara. În jumătate de an, a înscris 10 goluri în 21 de meciuri pentru Ripi. În pauza de iarnă a trecut în tabăra celor de la Turris Turnu Măgurele, unde și-a continuat ascensiunea. A luptat până în ultima etapă pentru promovare alături de echipa din Teleorman. A încheiat sezonul cu 14 goluri în cont, cucerind titlul de golgheter al ligii secunde. Începând cu a doua parte a ediției de campionat recent încheiate, noul vârf al Universității a jucat pentru UTA Arad, echipă ce a încheiat pe locul opt în Liga 1.

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook