Fotbalist anunțat că pleacă de la CFR Cluj prin telefon: ”N-a fost încântat, dar acum revine"


Marius Bilaşco, oficial CFR Cluj, a relatat cum a fost anunțat prin telefon mijlocaşul ofensiv Claudiu Petrila (20 de ani) că va fi împrumutat.

Fotbalistul de 20 de ani a fost cedat la Sepsi în acest sezon, de la CFR Cluj, unde a prins multe meciuri şi experienţă la nivelul primei ligi. Iar CFR Cluj consideră că a făcut o mutare câştigătoare, în vederea sezoanelor următoare. 

E unul dintre cei mai talentaţi, practic ce s-a realizat în ultimii patru ani la Cluj. Petrila a venit când am înfiinţat echipa a doua, la o selecţie. Am adus copiii din zonă şi am făcut jocuri amicale. Echipa a doua a fost făcută în 30 de zile. El a fost unul dintre copiii care au confirmat. A contat mult perioada de la Sepsi pentru el.

Îmi amintesc ziua în care l-am sunat să-i spun că e o variantă pentru el să meargă la Sepsi, împrumut, pentru a juca mai mult. I-a fost puţin mai greu să accepte ideea, dar discutând cu el, în ultima perioadă, s-a bucurat mult. Mi-a vorbit frumos de lumea de acolo, de cum a fost tratat, primit. E un copil cu un caracter frumos. A fost o perioadă benefică pentru el, se întoarce la Cluj mai puternic, mai încrezător. Are şanse să joace, are şi un concurent, Gîdea.

Petrila n-a fost încântat când a plecat, pentru că făcea un pas spre o echipă care nu era pe acelaşi nivel cu CFR-ul, iar aşteptările lui erau mari în acel moment. A înţeles că e doar temporar şi spre binele lui", a declarat Bilașco pentru Telekom Sport.  

Petrilă a jucat 33 de meciuri pentru Sepsi, a dat 6 goluri şi o pasă decisivă. 

Comentarii Facebook