U Banca Transilvania 1, campionii României la categoria U16

 

Echipa U-BT 1 Cluj-Napoca a caștigat vineri medaliile de aur ale campionatului național, categoria U16, în urma desfășurării Turneului Final de la București, din sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazul”.

 

Baschetbaliștii antrenați de Horia Pascu și Sergiu Popa au câștigat toate cele cinci partide de la Turneul Final, obținând următoarele rezultate:

 

CSS Sighetu Marmației - U-BT 1 Cluj-Napoca 35 - 109

U-BT 1 Cluj-Napoca - LPS Bihorul 1 Oradea 97-40

CSU Știința București - U-BT 1 Cluj-Napoca 71-108

-BT 1 Cluj-Napoca - CSM Steaua 1 București 73-61

 U-BT 1 Cluj-Napoca - Agronomia București 60 - 55

MVP-ul turnelui a fost desemnat jucătorul echipei noastre: Toni Rotaru

 

Jucătorii echipei noastre Modibo Diabyși Luca Domocoș a fost incluși în best- five-ul Turneului.

 

Antrenorul clujenilor, HORIA PASCU, a declarat: ”Acest ultim meci cu Agronomia a fost unul foarte greu, un meci intens între două echipe care, după părerea mea, sunt cele mai bune echipe din campionat la categoria U16. A fost o finală la care noi ne gândim de doi ani. Dacă anul trecut ne-am dorit foarte mult să ne calificăm la Turneul Final, fiind mai mici cu un an decât categoria, de la începutul acestui sezon am vorbit doar de jucarea finalei. A fost o finală frumoasă de urmărit, dar grea de condus. Felicit toți jucătorii echipei noastre pentru tot parcursul Turneului Final, cu momente bune și mai puțin bune, însă până la urmă important este rezultatul final. Felicit echipa și pentru întregul parcurs din acest sezon, pentru că au dat dovadă de profesionalism și merită pe deplin aurul la U16. Țin de asemena să le mulțumesc colegilor mei care au fost alături de mine întreg sezonul: Sergiu Popa, Branko Cuic, fizioterapeutul Andrei Bălan, celor care s-au ocupat de recuperare: Vlad Mihăilă, Adrian Loghin. Mulțumiri speciale pentru Adrian Loghin care, la acest Turneu Final, a avut grijă de băieți extraordinar în aceste cinci zile și i-a recuperat pentru fiecare meci. Mulțumesc de asemenea conducerii clubului, în special lui Mircea Cristescu pentru sprijinul acordat pe tot parcursul campionatului. De asemenea le mulțumesc colegilor care muncesc în birou pentru suportul oferit întreg campionatul.  Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc părinților, care au fost alături de noi aproape în fiecare deplasare și care ne-au susținut neocndiționat. Și, nu în ultimul rând, vreau să îi mulțumesc soției mele, care m-a susținut fără întrerupere, iar titlul de astăzi îl dedic ei și fetiței noastre, Corina, care are 2 luni.  Împreună suntem U!”.

 

Foto: u-bt.ro

Comentarii Facebook