Decizie FINALĂ a Comisiei de Disciplină în cazul cererilor de depunctare formulate de CFR şi FCSB!

 

Comisia de Disciplină din Cadrul Federaţiei Române de Fotbal a dat, vineri, o decizie finală în cazul cererilor de depunctare depuse de CFR Cluj şi FCSB.

 

Clasamentul final al Ligii 1 Betano nu se va schimba, după ce membrii Comisiei au luat horârârea de a amenda cele două cluburi.

 

Gigi Becali şi FCSB trebuie să plătească 100.000 de lei pentru declaraţiile finanţatorului vicecampioanei, în timp ce Dan Petrescu şi CFR Cluj vor suporta aceeaşi amendă pentru cuvintele de la finalul meciului cu CSM Poli Iaşi (1-1 în Gruia).

 

Acolo e prietenie. A venit Zamfir care are legături cu tot felul de arbitri cu care a făcut tot felul de lucruri în trecut. Chiar dacă nu mai facem acum, dar numai când îi arată degetul... ”`Stai puţin că noi am lucrat împreună`. Ei au avut nişte prietenii vechi cu arbitrajele.

 

Dacă unul a luat 30.000 - 50.000 şpagă şi acum nu mai ia, e curat. Dar el a luat pe vremuri de la CFR şi acum când arbitrează... Eu am spus ipotetic. Nu ştiu pe care. Cu siguranţă s-au întâlnit lucrurile astea pe vremuri. Nu putem spune concret, dar s-a întâmplat. Oamenii care au lucrat cu ei nu mai fac acum corupţie, că fac puşcărie, dar dacă au luat pe vremuri...

 

A fost un jucător francez care a declarat, a spus ce s-a întâmplat. Eu am spus ce a spus jucătorul francez, că a făcut 11 metri atunci. Aşa a spus omul. Eu mai spun ce mi-au spus mie oamenii de la Universitatea Cluj, Băi, veniţi cu banii, cu valiza, cu 1,7 milioane, că avem ofertă de la CFR. Eu am spus ce mi-au spus, adevărul, nu minciună, nu inventez.

 

Pe mine m-au prins cu valiza, că nu m-am ascuns. Eu dădeam ca să se joace corect, să nu se fure. Acum nu mai are curaj să iasă. Sunt sigur 100% că nu se mai face cu arbitraje, cu mită. Corupţie sigur nu mai există în fotbal, dar temerea mea este să nu mai existe reminişcenţe din trecut”, sunt declaraţiile pentru care Gigi Becali scoate din buzunar 100.000 de lei.

 

"În play-off suntem furaţi pe faţă. Haţegan nu ne-a dat penalty cu Steaua, azi a inventat un penalty. E clar că Steaua e cea mai avantajată în play-off. Dacă ştiu să se descurce, ok, să ia titlul, dar nu e meritat. S-au făcut atâtea presiuni în prima parte a campionatului, mă refer la Gigi Becali şi la MM Stoica. Nu ne rămâne decât să câştigăm cu Steaua. Poate dacă mă retrag şi eu ca Becali, mă ajută şi pe mine arbitrii. Vreau să-i întrebaţi pe cei de la Astra de ce cu noi mâncau pământul, dar cu Steaua n-au existat. Iaşiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Aşa se întâmplă pe la noi, pe aici. Pentru ce i-a trebuit acest punct Iaşiului? S-au bucurat de parcă au luat campionatul mondial. Sunt şocat de anumite lucruri. E clar că sunt făcute cărţile. Situaţia e clară!

 

Îmi menţin decizia de a pleca şi dacă vom ieşi campioni. Oricum nu vom fi lăsaţi, staţi liniştiţi. Pe Arena Naţională cred că nici dacă moare cineva de la noi pe teren nu vom primi penalty. La meciul cu Steaua va fi un arbitru român şi o va ajuta pe Steaua. Nu o să fie niciun străin. Până acum se băteau cu pumnii că vor arbitru străin, acum nu mai zic nimic", au fost cuvintele lui Dan Petrescu pentru care SuperDan a fost amendat.

 

Foto: Facebook

Comentarii Facebook