Suporterii „U” Cluj îl avertizează pe Tișe, lucrările la stadion să fie încheiate pe 19 aprilie: „Desconsiderarea poate avea urmări greu de controlat”


Exilul Universității Cluj la Mediaș i-a enervat pe suporterii Șepcilor Roșii. Galeria „U” consideră că ultimele rezultate nefavorabile înregistrate de echipă, se datorează și faptului că jucătorii sunt obosiți după meciurile de acasă, pe care au fost nevoiți să le dispute la Mediaș din cauza stării deplorabile a stadionului Cluj Arena. Galeria Șepcilor Roșii amenință administrația județeană. În 19 aprilie 2023, potrivit proiectului, lucrările de schimbarea a gazonului pe Cluj Arena ar trebui să se încheie. Suporterii Universității spun că dacă acest lucru nu se va întâmpla, urmările vor fi „greu de controlat și gestionat”.

Conform informațiilor și angajamentelor publicate de Consiliul Județean Cluj , în data de 29 martie 2023, lucrările de schimbare a gazonului pe Stadion Dr. Mircea Luca (Cluj Arena), trebuie să se implineasca în maxim trei săptămâni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 29 martie, așadar în data de 19 aprilie 2023, fiind împlinite cele 3 săptămâni, lucrările trebuie să fie încheiate.

Din cauza stării deplorabile, rușinoase, jenante, sub orice critică, a suprafeței de joc „U” Cluj a jucat nenumărate meciuri din postura de gazdă, departe de casă; cu drumuri lungi și obositoare asumate la nesfârșit, fără mulți dintre cei care iubesc Universitatea aproape, fără o substanțială sumă de bani din ticketing pe care o pierde meci de meci, fără confortul și susținerea de care sportivii au nevoie atunci când își înfruntă adversarii, ș.a.m.d..

Începând cu 24 aprilie, „U” Cluj are o perioadă foarte aglomerată, cu meciuri foarte importante, pe care din postura de gazdă, TREBUIE SĂ LE DISPUTE ACASĂ, ÎN CLUJ-NAPOCA! „U” trebuie să-și înfrunte adversarii alături de oamenii care iubesc Universitatea Cluj, care umplu Stadionul Dr. Mircea Luca, alături de cei care fac să vibreze Clujul în Alb și Negru! 

Suntem aproape de termenul promis și asumat de către Consiliul Județean și președintele Alin Tișe și care după cum arată stadiul lucrărilor, are șanse să nu fie respectat. Lipsa noastră de încredere nu poate să fie considerată exagerată, sau condamnată, în contextul nesfârșitelor bâlbe și promisiunilor nerespectate, asumate de Consiliul Județean Cluj și reprezentanții lui în ultimii ani și mai ales în ultima perioadă. 

O eventuală desconsiderare a promisiunilor și implicit a intereselor Universității Cluj, tratarea cu superficialitate a efectelor negative care se pot răsfrânge asupra rezultatelor sportive pe care „U” și toată suflarea „U”-istă și le doresc, poate să aibă urmări greu de controlat și gestionat. Clujul iubește Universitatea și vibrează în Alb și Negru, însă la supărare Clujul se și poate revolta!

Vrem să cântăm alături de „U” și vrem să o facem acasă, nu în surghiun! Gata! Aceasta este o dorință unanimă a suflării "U"-iste. Această dorință nu se negociază și nu mai permitem să fie ignorată sau tratată cu superficialitate! Nu mai tolerăm incompetența care afectează și bătaia de joc la care este supus, Simbolul Unor Inimi Românești! 

Vă somăm să vă țineți cuvântul, să vă faceți treaba așa cum ați promis. Vă somăm să dați dovadă de competență în munca pe care o faceți și să dovediți respect față de „U” Cluj și față de toți cei care-l iubesc! 

Locul Universității Cluj-Napoca este acasă, în Cluj-Napoca, în cel mai frumos loc de pe pământ, pe Stadion Dr. Mircea Luca, alături de toți aceia care respiră și trăiesc în Alb și Negru!

Haide „U”!”, a transmis galeria Șepcilor Roșii.

p1.jpegp2.jpeg

Amintim că, lucrările pentru schimbarea gazonului de pe Cluj Arena sunt în toi, potrivit declarațiilor făcute de președintele Consiliului Județean, Alin Tișe. Consiliul Județean Cluj a semnat în data de 28 martie 2023, contractul pentru executarea lucrărilor la stadionul Cluj Arena, durata de execuție fiind de maximum 3 săptămâni de la emiterea ordinului de începere. 

Firma Eco Garden, condusă de Mircea Crăciun un personaj apropiat de marii liberali clujeni, a pus mâna numai pe 24,43% din contractul de schimbare a gazonului de pe Cluj Arena. Mai precis, Crăciun va încasa 635 de mii de lei pentru că are ”know-how”. Tot așa a prins și contractul de întreținere a spațiilor verzi din Cluj-Napoca, iar rezultatele se văd. Angajații nu au fost plătiți anul trecut și nu s-a tuns iarba cu săptămânile. 

Lucrările de schimbare a gazonului de pe Cluj Arena sunt făcute de un consorțiu format din 5 firme de profil:

„SPORTS FIELDS – 36,13 % - lucrări de instalare gazon (experiență relevantă: schimbare gazon stadion CFR Cluj)

GREEN CITY CARE S.R.L. -  24,85 % - lucrări decopertare, realizare substrat, așternere strat nou de substrat nisip, verificare sistem de irigații 

ECO GARDEN CONSTRUCT SRL - 24,43 % - îndepărtare gazon actual , know-how,  mentenanță ulterioară 10 luni 

HOBBIT INTEGRAL RO SRL – 14,58 % - servicii de furnizare și montare instalații de încălzire teren joc 

ELIO INDUSTRIAL SRL – 0,01% - servicii de proiectare linii electrice”, precizează oficialii CJ Cluj. 

Comentarii Facebook