Cristi Balaj a lămurit scandalul cu reclamația la FIFA, în care au fost vizați cei de la CFR Cluj. Care era problema legată de transferul lui Krasniqi?


CFR Cluj a fost reclamată, recent, la FIFA chiar de echipa de la care l-au transferat pe Ermal Krasniqi în iarnă, Ballkani FC. Cristi Balaj a explicat de ce nu a plătit, încă, formația din Gruia banii pentru Ermal Krasniqi.

Clubul din Kosovo a anunțat forul internațional că nu a primit banii din înțelegerea cu formația clujeană, fiind vorba de suma de 200.000 de euro, deși CFR Cluj se angajase să facă plata la jumătatea lunii martie. Președintele clubului clujean, Cristi Balaj, a lămurit situația și a oferit motivul pentru care nu au fost plătiți banii.

Cristi Balaj susține că, în factura trimisă de Ballkani FC, a fost introdusă o taxă de solidaritate, taxă care în mod normal nu trebuie achitată de CFR Cluj. Din acest motiv, „feroviarii” au anunțat că vor efectua plata doar după refacerea actelor.

Iată reacția președintelui de la CFR Cluj, când a fost întrebat dacă s-au plătit banii pentru transferul lui Krasniqi:

”Nu. Scadența a fost pe partea a doua a lunii martie. Suntem doar la începutul lui aprilie și au fost rugați să refacă factura pentru că taxa de solidaritate nu trebuia introdusă.

Nu au, probabil, experiența vânzărilor internaționale și în momentul în care va apărea factura, atunci se va rezolva și această problemă. E vorba de 200.000 de euro din care trebuie redusă taxa de solidaritate”, a declarat Cristi Balaj.

Despre câți bani este vorba în transferul lui Ermal Krasniqi?

Ballkani FC l-au vândut formației clujene pe Ermal Krasniqi pentru suma 200.000 de euro, dar și un procent de 15% din valoarea unui posibil transfer pe viitor.

De asemenea, clubul din Kosovo ar mai încasa încă 100.000 de euro, în cazul în care CFR-ul se va califica în grupele unei competiții europene pe durata contractului lui Ermal Krasniqi.

Comentarii Facebook