Suporterii U Cluj catre Tise si Paszkany: "Ati scos exclusivitatea din contract pentru un ungur spurcat" VIDEO


Suporterii U Cluj au atacat dur, la inaugurarea Cluj Arena, atat conducerea Consiliului Judetean Cluj, cat si pe Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, pe care l-au facut "ungur spurcat".

Fanii Universitatii s-au postat in tribuna cu doua bannere pe care au scris mare: "Ati scos exclusivitatea din contract pentru un ungur spurcat" si "Ion Moina nu a rezistat peste ani pentru a ajunge sacul vostru de bani".

Clujenii care s-au aflat pe Cluj Arena au fost surprinsi sa vada o astfel de reactie a suporterilor care ar fi trebuit sa se bucure de inaugurarea stadionului. "Este rusinos. Daca asa se vor purta nimeni nu va veni la meciuri. Sunt curios ce reactie vor avea cei din conducerea U Cluj. Asa ceva trebuie condamnat dur", a spus Mircea, unul dintre cei care a vizitat stadionul.

"Cum vom veni noi cu copiii la meciuri daca se intampla asa ceva. De asta s-au bagat banii nostri aici ca sa vina ei si sa faca circ si scandal? Pacat", a mai spus un alt barbat.

Suporterii U Cluj sunt nemultimiti ca cererea patronului echipei, Florin Walter, ca Universitatea sa aiba drept exclusiv de joc pe Cluj Arena, nu a fost asumata de consilierii judeteni, care au votat ca si alte echipe pot inchiria stadionul contra cost.

 

Vom reveni cu imagini...

 

Vezi si...

U Cluj nu mai are dreptul exclusiv de a juca pe Cluj Arena! S-a decis: U Cluj va folosi stadionul

 

Comentarii Facebook