Emotie de suporter: "Hiena" a plans cand a vorbit de Cluj Arena VIDEO

 

Verdes Attila, zis "Hiena", unul dintre cei mai infocati suporteri ai U Cluj, a plans cand a fost intrebat ce inseamna pentrru el inaugurarea stadionului: "Sincer, nu credeam ca se va face", a spus el cu ochii in lacrimi.

 

"Extraordinar. Un singur cuvant, extraordinar. Sincer, acum doi ani cand a inceput demolarea nu credeam. Sunt emotionat", a spus "Hiena".

 

Suporterul este sigur ca la un meci se vor vinde, in medie, 15.000 de bilete. "Probabil la un meci cu Targu Mures nu se va umple, dar la meciurile mari se va umple. Este o cerere de 6.000 de abonamente si se va ajunge la 10.000 de abonamente. Plus 5.000 de bilete la liber si ajungem la 15.000 de suporteri. La meciul cu Kuban pana azi s-au vandut 8.000 de bilete si se va ajunge la 26.000 lejer", a spus Hiena.

 

Verdes Attila este prezent la aproape toate meciurile Universitatii: la fotbal, baschet sau handbal. El a povestit intr-un interviu acordat prosport.ro ca a vrut sa doneze un rinichi pentru a fi mai aproape de clubul pe care il iubeste de la 8 ani.

 

"Locuiam in Turda si era foarte greu sa ajung la meciuri la U. Intr-o zi am citit in ziar ca un om care a donat un rinichi a primit o locuinta in Cluj pentru gestul sau. Am facut si eu analize, dar nu s-a mai realizat nimic. Pana la urma tot am ajuns inapoi in Cluj", a spus "Hiena".

 

Stadionul Cluj Arena a fost inaugurat astazi, iar suporterii il pot vizita pana la miezul noptii.

Comentarii Facebook