Suporter U Cluj bătut MĂR în București de jucătorii lui Dinamo. Galeria s-a dus să susțină naționala

 

Galeria lui U Cluj s-a deplasat în București pentru meciul România - Ungaria, iar un suporter clujean a fost bătut măr.

 

”Șepcile roşii” au urmărit antrenamentul echipei Dinamo și urmau să facă joncțiunea cu galeria roş-albilor. Un suporter U Cluj a început să îi înjure pe jucătorii lui Mulţescu și a izbucnit un conflict între fotbaliști şi o parte a galeriei venită de la Cluj, scrie gsp.ro.

 

Un suporter al lui U Cluj a sărit gardul despărţitor şi a intrat pe teren, unde a fost rupt în bătaie de Alex Curtean. Jucătorul i-a administrat o corecţie fizică, iar ceilalţi colegi s-au alăturat bătăii. Suporterul agresiv a fost scos de paznici din teren. 

 

Erau suporteri pe scări, vreo 50 de inşi, beţi morţi, între care patru probabil erau în comă alcoolică. Majoritatea vorbeau stricat româneşte, probabil unguri din Transilvania. Un nebun a sărit gardul, printre nişte cuie, şi s-a dus spre un maseur şi apoi a luat-o spre jucători. Se vedea că e pus pe bătaie. Toată echipa l-a bătut. Au venit doi jandarmi, l-au dus pe suporter spre tribuna II, însă suporterul nu s-a liniştit. Ar trebui să se facă un control la sînge la meciul de diseară, să nu fie lăsat nimeni sub influenţa alcoolului, fiindcă ar putea intra pe teren”, a spus un martor la incident. 

 

Nu era nici un ungur! Toţi suntem români, ăla vorbea ciudat fiindcă era beat! Nu a fost vorba de vreun conflict, ci doar unul dintre noi a făcut o tâmpenie. Nu ne-am înjurat cu jucătorii lui Dinamo, noi suntem înfrăţiţi!”, au explicat unii suporteri ai U Cluj. 

 

A urmat un scandal și între cele două galerii, cu reproșuri din partea dinamoviștilor: ”Bă, voi veniţi aici, noi vă primim şi voi faceţi scandal?”. Fanii u Cluj și-au cerut scuze și lucrurile s-au calmat. 

 

La antrenamentul de astăzi a fost un incident cu nişte suporteri care erau sub influenţa băuturilor alcoolice. Au început să înjure jucătorii şi să-i agreseze verbal, iar unul dintre ei a intrat pe teren. Din cîte am înţeles, nu erau suporteri maghiari, erau români din Ardeal, care urmau să se întîlnească cu membrii galeriei noastre pentru meciul de diseară. Pînă a venit Jandarmeria a trebuit să ne descurcăm singuri”, a spus și Gigi Mulțescu.

 

Am fost uniţi, respectivul nu venea să ne salute, a venit să lovească, după mai multe minute de înjurături şi apostrofări. N-aveam de unde să ştim dacă avea vreun obiect contondent la el”, a spus și Alex Curtean.

Comentarii Facebook