Steaua își reneagă fanii care instigă la ieșiri în stradă pentru Roșia Montană



Oficialii FC Steaua București se dezmit de afirmațiile făcute de fanii roș-albaștrilor care au postat un anunț pe site-ul www.fcsteaua.ro în care instigă oamenii să iasă în stradă.


Aceasta luare de pozitie a clubului survine in urma postarii pe site-ul www.fcsteaua.ro a anuntului intitulat “6 septembrie 2013: o zi pentru Romania” care ii cheama astazi in strada pe suporterii stelisti.

Precizam ca site-ul www.fcsteaua.ro nu are nici o legatura cu SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Site-ul oficial al clublui sportiv din Ghencea este www.steauafc.com.

SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA va initia demersuri de natura juridica pentru a bloca domeniul www.fcsteaua.ro, astfel incat viitoare actiuni de acest fel sa nu poata prejudicia imaginea clubului.

SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA este un club sportiv care se implica exclusiv in activitati sportive si de caritate, nu s-a implicat niciodata si nu se va implica in activitati care nu au legatura cu cele mentionate mai sus”, anunță oficialii FC Steaua într-un comunicat pe site-ul oficial.

Fanii steliști au postat pe site un anunț intitulat “6 septembrie 2013: o zi pentru Romania”, în care îi îndeamnă pe toți fanii echipei pentru a protesta împotriva proiectului Roșia Montana.

"La ora 14.00 ne întâlnim în Piaţa Universităţii pentru a protesta împotriva jafului ce se pregăteşte la Roşia Montană. La ora 19.00 ne indreptăm cu toţii spre Stadionul Naţional pentru meciul România - Ungaria. După terminarea meciului mergem înapoi la Universitate pentru a continua protestul", au anunţat fanii stelişti.

Comentarii Facebook