Romania - Israel 0-2 ! VIDEO declaratii si goluri

Tricolorii au fost invinsi pentru a patra oara consecutiv de Israel. Razvan Lucescu nu pare sa aiba solutii la ceea ce pare a fi o lipsa de jucatori talentati.

 

Stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara a fost scena infrangerii categorice a echipei Romaniei intr-un meci amical in fata unei reprezentative mult mai pragmatice a Israelului. Golurile au fost marcate de Benayoun in minutul 45+1 si de Barda in minutul 86.

 

Echipele de inceput au fost

 ROMANIA : Pantilimon - Maftei, Goian, Radoi, Nesu - M. Roman, Codrea, Florescu, Nicolita - D. Niculae, Marica
Rezerve :Bornescu, Tamas, Sepsi, Ghioane, Deac, Gaman, A. Cristea

 ISRAEL : Aouate - Saban, Ben Haim, Strool, Ziv - Benayoun, Kial, Iadin, Vermouth - Schechter, Collauti
Rezerve : Davidovici, Keinan, Meshumar, Ben Dayan, Natcho, Cohen, Arbeitman, Barda, Golan

 

Mai mult de zece minute i-au trebuit nationalei pentru a-si crea prima ocazie de gol prin Roman, care a fost gasit in careu de pasa lui Daniel Niculae insa sutul sau a fost respins de portarul Aouate. Acelasi portar a respins in minutul 24 si sutul periculos al lui Banel Nicolita.

In minutul 45 Florescu rateaza singur cu portarul Aouate, pentru ca un minut mai tarziu Benayoun sa inscrie pentru oaspeti printr-un sut la coltul lung dupa o incursiune prin apararea aglomerata a tricolorilor.

 

Chiar in debutul reprizei secunde Marica rateaza din doi metri, sutand intr-un fundas , dupa un corner executat de Deac. Repriza a fost dominata de romani , dar fara a avea mari ocazii. In minutul 55 Tamas suteaza putin pe langa vinclul portii, iar in minutul 75 Florescu suteaza in portar dintr-o pozitie buna.

In minutul 85 Barda este faultat in careu de Nesu si tot Barda transforma penalty-ul. Israelienii mai au o ocazie in minutul 90, dar Radoi faulteaza in pozitie de ultim aparator, fault pentru care ar fi primit cartonasul rosu intr-un meci oficial.

 

De-a lungul reprizei secunde au mai intrat Tamas, Deac, Marius Niculae, Gigel Bucur, Paduretu, A Cristea, Ghioane, Sepsi

 

Reprezentativa Israelului nu a impresionat, dar a jucat pragmatic fructificand putinele ocazii pe care si le-a creat. In schimb, echipa noastra are mari probleme in lipsa unor jucatori ca Mutu si Chivu, probleme pe care antrenorul Razvan Lucescu va trebui sa le corecteze in urmatoarele luni inaintea debutului preliminariilor Campionatului European.

 

 

Comentarii Facebook