Miercuri 24 Aprilie

Meciul lui "U" cu FC Baia Mare nu se mai disputa, echipa din Maramures risca eliminarea din campionat

Partida de fotbal din Liga 2, seria 2 FC Baia Mare - Universitatea Cluj nu se mai disputa , echipa baimareana fiind sanctionata cu neprogramarea pentru restante la plata jucatorilor

 

Meciul trebuia sa aiba loc pe 6 Martie la Baia Mare in cadrul seriei a doua a Ligii 2 , dar FRF a considerat ca clubul trebuie sanctionat pentru neplata jucatorilor Sorin Iodi si Alexandru Barboloviciu.

Este a doua partida in care FC Baia Mare nu este programata in campionat , prima fiind cea cu Jiul Petrosani din ultima etapa a turului, ca atare exista sanse reale ca echipa sa fie eliminata din campionat.

 

Oficialii echipei Maramuresene au depus o cerere de amanare a partidei pe motivul lipsei jucatorului Claudiu Bumba, convocat la nationala Under 16, dar aceasta nu a mai apucat sa fie discutata de FRF.

 

Potrivit sportlocal.ro, presedintele FC Baia Mare, Dan Hotico, a declarat:

"Eu nu sunt în localitate dar diminea înainte de a pleca am lsat banii necesari pentru a se achita cele dou memorii. Din câte tiu eu, pentru a-l plti pe Iodi trebuie s mergem în Bistria. El are depuse dou memorii, fiecare dintre ele în valoare de 3600 euro. Acum trebuia s îi achitm 3600 de euro i 400 de lei cheltuieli de judecat. Cellalt memoriu nu a ajuns înc la data scadent. Lui Barbuloviciu îi datorm 5600 de euro. Din aceast sum, 2000 de euro trebuia s îi achitm acum, iar restul sumei în trane, juctorul a semnat un acord cu privire la acest lucru. Acum nu tiu înc  ce se va întâmpla."

Comentarii Facebook