Doi jucatori ai CFR-ului ar putea juca azi la Nationala in partida cu Israel

Partida amicala dintre Romania si Israel se va desfasura azi de la ora 20.45 pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara si va fi transmisa in direct de TVR1.

 

Ciprian Deac si Cristian Panin au fost convocati la nationala de Razvan Lucescu pentru acest meci. Daca Panin a fost convocat frecvent in ultimul timp de Lucescu, pentru Deac este prima convocare la nationala "mare", el avand insa 9 prezente si un gol marcat la nationala de tineret.

 

Probabil cei doi nu vor intra de la inceputul meciului, echipa probabila fiind Pantilimon- Maftei, Tamas(Goian), Radoi, Nesu- Roman, Codrea, Cristea, Nicolita - M.Niculae(Marica), D.Niculae

 

Ultimele trei partide intre cele doua echipe s-au terminat cu victorii ale Israelului, doua dintre ele chiar in Romania (1998, 1999) iar ultima la Tel Aviv in 2008.

 

In meciul cu Israel jucatorii echipei nationale vor imbraca pentru prima oara noul echipament de culoare rosie, care, spera ei, sa le aduca mai mult noroc decat cel galben anterior.

 

Pana aseara fusesera vandute doar 3000 de bilete, desi pretul este de doar 5 lei la peluze si 10 lei in tribune. FRF a anuntat ca banii din aceste bilete vor fi donati sinistratilor din Haiti.

 

Tot astazi , de la ora 18 . se va disputa partida intre echipele de tineret ale celor doua tari, dar acest meci va avea loc in capitala Israelului, Tel Aviv.

 

Comentarii Facebook