CFR Cluj are sanse sa joace pe Cluj Arena! Alin Tise va analiza cererea lui Paszkany VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a anuntat ca va analiza cererea venita de la sefii CFR Cluj, care vor sa joace si ei pe stadionul "Cluj Arena".

"O vom analiza si vom avea o discutie cu patronul CFR -ului, care este plecat acum, si dupa ce se va intoarce voi discuta si aceasta cerere cu domnul Paszkany, dupa care vom avea un raspuns ofical", a declarat Alin Tise.

Intrebat de ce nu poate raspunde direct la aceasta cerere, presedintele CJ Cluj a spus ca: "Mi-a facut o cerere si trebuie sa am o discutie oficiala cu el. Exista o contradictie in ceea ce am vazut in declaratiile publice. De exemplu, domnul Muresan spunea ca nu doresc sa joace, decat daca se califica in cupele europene, pe aceasta arena. De asemenea, in cerere se solicita si pentru campionatul acesta, dar acesta este inceput si echipele si-au cerut de la Federatie locatia. Exista niste impedimente de regulament, care nu permit in timpul unui campionat, decat in anumite conditii, sa schimbe locatia. Vreau sa vad ce se doreste. Doresc sa evolueze pe Cluj Arena numai jocuri in evenimentele internationale sau doresc si in meciurile din campionatul intern. Dupa ce ma lamuresc vom raspunde, pentru ca este o cerere legala si trebuie sa raspundem".

Sefii CFR Cluj au declarat recent ca si echipa din Gruia are dreptul legitim de a juca pe noul stadion Cluj Arena, la fel ca si rivala Universitatea Cluj. In acest sens, fiind depusa si o cerere oficiala la Consiliul Judetean Cluj.

 

Vezi si...

Incepe lupta pentru "Cluj Arena"! CFR Cluj cere sa joace pe noul stadion

Comentarii Facebook