Miercuri 24 Aprilie

Paszkany, dupa meciul cu Sportul: Sa fim cumpatati si sa nu uitam cu cine am jucat VIDEO


Arpad Paszkany, patronul CFR CLuj, indeamna lacumpatare dupa avalansa de goluri din meciul cu Sportul.

"Sa fim cumpatati si sa nu uitam impotriva carei echipe am jucat si in superioritate numerica. Oricum din repriza secunda a fost echipa CFR -ului pe care mi-as dori sa o vad din minutul 1. Au demonstrat ca se poate. Nu stiu inca de ce nu se poate acelasi lucru inca din minutul 1, pentru ca fiecare partida incepe cu primul fluier al arbitrului si nu cu flueierul de dupa pauza.

Este un scor care sper sa ne dea un aplomb pentru urmatoarele partide, dar este foarte important sa legam, un sir de victorii pentru ca altfel nu ne putem apropia de locurile fruntase.

Sa nu uitam cum am obtinut victoria si de aici nu poti sa tragi concluzii. Este o victorie normala. Ar fi fost mai normal sa castigam toate partidele in primele cinci etape, dar din pacate am iesit la 65% din ceea ce ne-am propus. Inca suntem departe de ceea ce ne-am propus, dar sper ca putem recupera.

Fiecare punct pierdut este o piatra de moara la gatul unei echipe. Daca nu castigi cu echipele modeste este greu sa ajungi campioana", a analizat Paszkany meciul cu Sportul si inceputul de campionat al echipei.

 

Vezi si...

CFR Cluj - Sportul Studentesc 6-1! Clujenii au invins la scor cu ajutorul arbitrului VIDEO VEZI golurile

Comentarii Facebook