CFR Cluj - Sportul Studentesc 6-1! Clujenii au invins la scor cu ajutorul arbitrului VIDEO VEZI golurile


Jorge Costa si jucatorii sai s-au scos in ochii patronului Arpad Paszkany, dupa ce au invins la scor pe Sportul Studentesc.

Meciul nu a inceput foarte bine pentru CFR Cluj, jucatorii fiind timorati si nesiguri. Sportul a profitat din plin de acest lucru si a inscris in minutul 25 prin Ionut Tarnacop, care a profitat de pozitionarea gresita a fundasilor clujeni.

CFR a trebuit sa astepte inca 13 minute pana la egalare. Sougou a primit o centrare de la Renan Garcia si a inscris cu capul, invingandu-l pe tanarul portar al Sportului.

Meciul s-a destabilizat un minut mai tarziu, cand Tarnacop a fost eliminat pentru o intrare cu talpa si Sportul Studentesc a ramas in 10 oameni.

In repriza secunda, clujenii au dat drumul la goluri. In minutul 51, Gabi Muresan a inscris cu un sut frumos dupa o pasa a lui De Zerbi, iar un minut mai tarziu Renan Garcia a inscris cu un sut superb de la 20 de metri.

De Zerbi a mai inscris o data in minutul 69 tot din afara careului. Italianul a sutat plasat din afara careului si portarul Sportului a fost batut usor.

 

Bastos a urcat scorul la 5-1 in minutul 87, dupa ce a driblat cativa adversari si a inscris la coltul scurt cu un sut frumos.

 

Tabela de marcaj a fost inchisa de grecul Kapetanos, care a inscris in minutul 92, primul sau gol oficial la CFR Cluj.

 

Vezi golurile:

Gol Ionut Tarnacop! CFR Cluj - Sportul Studentesc 0-1 VIDEO

Gol Sougou! CFR Cluj - Sportul Studentesc 1-1 VIDEO

Gol Gabi Muresan! CFR Cluj - Sportul Studentesc 2-1 VIDEO

Gol Renan Garcia! CFR Cluj - Sportul Studentesc 3-1 VIDEO

Gol De Zerbi! CFR Cluj - Sportul Studentesc 4-1 VIDEO

Gol Bastos! CFR Cluj - Sportul Studentesc 5-1 VIDEO

Gol Kapetanos! CFR Cluj - Sportul Studentesc 6-1 VIDEO

Comentarii Facebook