Paszkany l-a atacat pe Walter: Daca si pe mine m-ar costa doar 7.500 de euro/meci ca sa joc, as ieftini biletele


Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a lansat un atac dur la adresa CJCluj si a clubului Universitatea Cluj. "Arpi" a spus ca pretul biletelor la meciul cu U Cluj e mare pentru a scoate profit.

"Presedintele Iuliu Muresan are perfecta dreptate. In fond este un spectacol si, din cate stiu eu media biletelor la un concert de top se invarte in jurul acestei sume, 150 de lei.

As dori sa atrag atentia. Stiti ca meciurile noastre nu sunt sponsorizate de Consiliul Judetean (CJ) Cluj. Probabil ca daca si pentru noi ar fi 7.500 de euro costul pentru realizarea unei partide, atunci am putea sa regandim si aceasta chestiune, dar as dori sa atrag atentia ca pe noi nu ne sponsorizeaza Consiliul Judetean Cluj. Este vorba despre banii statului. Dincolo este vorba despre o sustinere financiara care se exercita la fiecare partida. Clubul care activeaza pe acel stadion plateste 7.500 de euro pentru trei zile de utilizare a stadionului, incluzand antrenamente si meciul oficial.

Aici nu exista pardon, pentru ca suntem in acelasi oras si stim costurile. Organizarea unei partide te costa undeva la 30.000 de euro, in conditiile in care stadionul este proprietatea ta, adica nu ti-a facut cineva un cadou de vrei 50 de milioane de euro, ci a trebuit sa scoatem noi din buzunar vreo 30. Pe langa asta mai trebuit sa platim circa 1 milioan de euro pe an asigurare si impozit pe cladire, deci asta e diferenta.

Daca ar veni o autoritate de stat si ne-as sustine partidele, investitia facuta si ar spune ca nu va costa mai mult de 7.500 de euro pentru trei zile, atunci ar putea sa aiba pretentii sa primeasca bilete de protocol si tichete mai ieftine", a declarat Arpad Paszkany. la Digi Sport

Patronul CFR Cluj a spus ca nu vor fi probleme cu spectatorii, deoarece echipa are multi abonati. In privinta suporterilor U Cluj, Paszkany a declarat ca Florian Walter ar putea sa plateasca foarte usor 5.000 de bilete din propriul buzunar.

"Suporterul nu are nicio vina. Nu are de cat sa se inscrie pe o lista la celalalt club si sa astepte ca domnul X -ulescu sa sponsorizeze biletul. Cred ca poate sa faca acest lucru, pentru ca dincolo are costuri la nivel de gluma. Eu daca as fi actionar la clubul vizitator as spune 'Ok! Cati vreti sa veniti?' si as cumpara 5.000 de bilete", a mai afirmat patronul CFR Cluj.

Comentarii Facebook