Paszkany acuza ca Dinamo a jucat cu arbitrii: Mingea a fost in plasa 20 de cm. Sa vina arbitri straini. Tudor e praf VIDEO


Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a cerut arbirti straini la meciurile importante, acuzand ca Dinamo a fost ajutata pe fata de arbitri. "Arpi" a mai afirmat ca CFR Cluj a avut gol valabil.

"Eu nu pot sa fiu suparat pe echipa, dar un gol care a fost valabil, chiar am vorbit la firma noastra de soft, deci a fost un gol de cel putin 20 de centimetri in poarta. Daca va uitati la imagini se vede perfect in aer, se vede suprapunerea peste tricoul portarului. A fost un gol de cel putin 20 de centimetri si penalty inventat. Este foarte greu sa ceri ceva unei echipa in momentul in care tu castigi un meci si cineva intoarce rezultatul.

Oricat incerc sa nu vorbeasc despre arbitraj, dar azi a fost o viciere clara de rezultat. In momentul in care ai un gol valabil si nu se acorda, dar se inventeaza un penalty asta este. Jucatorii lui Dinamo au incercat de cateva ori sa simuleze si eu ma tem ca se astepta aceasta oportunitate sa se echilibreze meciul. Asa cum a mers toata repriza secunda... Orice ar spune oricine, dar unele lucruri nu le poti ignora.

De ce nu se aduc arbitri straini la astfel de meciuri? Daca noi vrem sa crestem valoarea fotbalului din Romania, credeti ca putem face asta cu arbitraje de genul asta? Stiti ce se intampla? Cu arbitraje de genul acesta nu faci altceva decat nervozitate pe stadion si care pot sa degenereze", a afirmat Arpad Paszkany.

Meciul CFR Cluj - Dinamo s-a terminat cu scorul 2-3, dupa ce echipa din Bucuresti a inscris doua goluri pe final de meci.

Vezi mai jos rezumatul video al partidei...

CFR Cluj - Dinamo 2-3. REZUMAT VIDEO Gol Niculae dupa minutul 90

Comentarii Facebook