Bute este comparat cu fratii Klitschko si Manny Pacquaio


Lucian Bute este comparat cu fratii Klitschko si Manny Paquaio, dupa ce a reusit sa isi apere si a noua oara centura IBF la categoria mijlocie.

Comparatia este facuta de site -ul onthebeak.com, iar presa straina anunta un meci pentru unificarea centurilor la supermijlocie cu invingatorul dintre Andre Ward si Carl Froch.

"Cand vine vorba de atras publicul, Lucian Bute e in prima divizie, aproape sau la acelasi nivel cu "regii" categoriei grea, Vladimir si Vitali Klitschko si senzationalul filipinez Manny Pacquaio. Sala "Pepsi Colisee" a fost nu numai plina, dar a tremurat pur si simplu in momentul intrarii in scena a romanului.

Bute a terminat lupta aratand doar putin diferit fata de momentul urcarii in ring, cu o usoara contuzie sub ochiul stang. Campionul IBF a castigat usor meciul cu un boxer care anul asta l-a chinuit pe Carl Froch (finalist SuperSix si potential adversar al lui Lucian pentru unificarea centurilor), iar antul trecut l-a facut KO pe Allan Green. in ciuda victoriei la puncte, Bute nu a fost nici macar obligat sa foloseasca cea mai buna viteza. Se pare ca va arata de ce este in stare doar in faxa unui adversar de calibrul sau si pentru asta e nevoie de o negociere cu invingatorl din finala SuperSix", noteaza sursa citata.

Bute are 30 de victorii la profesionisti.

 

Vezi mai jos imagini de la lupta...

Bute l-a invins pe Glen Johnshon VIDEO

Comentarii Facebook