Duminica 28 Aprilie

O nouă declarație savuroasă a lui Chipciu. ”Tocătorul” U Cluj a ținut în corzi pe CFR Cluj


Alex Chipciu a reacționat în stilul propriu după meciul terminat la egalitate cu CFR Cluj. Primul gol a fost un ”cadou” al CFR Cluj, printr-un autogol, dar a venit pe fondul unei presiuni uriașe a U Cluj, care a dominat prima partidă și i-a ”tocat” pe cei din Gruia.

Feroviarii au egalat în minutul 66, prin Daniel Bîrligea.

A fost un meci greu, cu două reprize total diferite. În prima i-am controlat, nu știu dacă au intrat în careu. E adevărat, nu știu dacă am avut ocazii. Apoi au adaptat jocul, asta înseamnă să ai valoare, au intrat jucători puternici. Noi am făcut schimbări, au intrat jucători care nu aveau prea multe minute.

Am un sentiment de ciudă că nu i-am bătut, i-am avut în mână. E ciudat sistemul ăsta, noi, CFR și Rapid avem câte 4 puncte. Dacă vom câștiga la Botoșani, ne vom califica. Cred că a fost un derby frumos. Am ciuda asta că au fost mulți oameni la stadion și nu am putut să-i batem.

Prima repriză i-am tocat, dacă mai continuam și în a doua, cu siguranță nu pierdeam. Dacă stau și mă gândesc, am avut și niște situații cu Ianis prin careu, trebuie să profiți de astea. A fost frumos, coregrafiile frumoase... Acest stadion, dacă n-ar avea pista, ar bubui la astfel de meciuri. Dar e frumos să joci cu 25.000 de oameni în tribune”, a declarat Alex Chipciu, potrivit Digisport.

U Cluj - CFR Cluj s-a terminat 1 -1, dar galeria U Cluj a câștigat meciul suporterilor: ”În prima repriză i-am tocat acolo” - FOTO

1.500 de suporteri CFR Cluj au ținut piept furiei alb-negru, într-un duel fantastic al galeriilor - FOTO

Comentarii Facebook