Duminica 28 Aprilie

1.500 de suporteri CFR Cluj au ținut piept furiei alb-negru, într-un duel fantastic al galeriilor - FOTO


Meciul de joi seara, 2 noiembrie, a făcut cinste fenomenului fotbalistic, dar nu ar fi însemnat nimic fără duelul galeriilor.

În peluza alocată oaspeților au intrat 1.500 de persoane, care au făcut o atmosferă de senzație. Numeric, galeria CFR Cluj a avut mai multe steaguri și a reușit pe alocuri să domine fondul sonor de pe stadion, balansând presiunea U -istă. Fără galeria CFR Cluj, meciul ar fi fost mai sec și poate nu am fi văzut în a doua repriză tensiunea provocată de revenirea în forță a celor din Gruia.

Pregătirea suporterilor CFR Cluj a fost exemplară și au lipsit incidentele, lucru anunțat de la început de ultrașii din Gruia. A fost un gard din plexiglas spart, dar acesta este un incident minor.

Meciul s-a terminat 1-1, iar duelul dintre cele două echipe va continua în campionat, în decembrie în Gruia. Acolo ne așteptăm la un alt meci fantastic între echipele fanion ale Clujului. 

De remarcat, însă, faptul că U Cluj a avut coregrafii fantastice la acest meci, lucru la care s-a impus categoric. Cei din galeria CFR Cluj spun că ei au renunțat de mult să le mai facă, așa că nici nu se punea problema ca la meciul cu U Cluj să întreprindă ceva.

WhatsApp Image 2023-11-02 at 21.35.40.jpeg

Comentarii Facebook