Muresan si Paszkany, invitati la inaugurarea Cluj Arena, dar au declinat: Daca mergem, o facem cu tot cu echipa


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a marturisit ca a fost invitat sa participe, alaturi de Arpad Paszkany, la inaugurarea Cluj Arena, in 1 octombrie, dar nu s-a dus in semn de protest.

"Am solicitat sa jucam acolo si ni s-a respins. Nu mai cerem inca o data, nu suntem... De aceea vreau sa precizez ca am fost invitati, si eu si Arpi, dar nu am vrut sa mergem intr-un loc unde ni s-a respins accesul. Adica cum, o data ne respingi si pe urma ne inviti? Ceva nu e in regula aici ca atitudine. Sau suntem respinsi sau suntem acceptati. Daca suntem acceptati si ne invita, trebuie sa mergem si cu echipa, daca nu, nu merge", a declarat Iuliu Muresan, potrivit Digi Sport.

Presedintele CFR Cluj a vorbit inca o data despre dreptul de exclusivitate de joc cerut de U Cluj.

"Era anormal sa aiba exclusivitate pe Cluj Arena. Poti sa ai exclusivitate in casa ta, care e proprietate persoanala, dar daca esti chirias nu mai poti sa emiti asemenea pretentii, pe un bun in care nu ai investit nici macar un euro. Era o greseala foarte mare, daca se facea si era total incorect. Niciodata Consiliului Judetean Cluj nu a spus ca face un stadion pentru U Cluj. Nici acum nu va spune nimeni asa ceva", a mai spus Iuliu Muresan.

Oficialul a mai spus ca inca nu a renuntat la gandul de a juca pe Cluj Arena. "Nu am spus ca nu vom juca, deocamdata", a precizat Muresan.

 

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a solicitat in luna august dreptul de a juca pe Cluj Arena sau plata unor despagubiri de 15 milioane de euro, pentru a investi in stadionul din Gruia. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a spus ca, daca Paszkany cedeaza stadionul din Gruia in domeniul public, ar putea sa investeasca banii.

 

Vezi si...

Paszkany vrea pe Cluj Arena! Daca nu, cere 15 milioane de euro pentru a moderniza arena din Gruia VIDEO

Comentarii Facebook