Jucatorii U Cluj au dat autografe si au promovat meciul cu Kuban Krasnodar VIDEO


Claudiu Niculescu si ceilalti jucatori de la U Cluj s-au intalnit cu suporterii si au dat autografe.

Cel mai "vanat" a fost "Clau-Gol" care a dat autografe si a vorbit rabdator cu fanii U Cluj.

Antrenorul Ionut Badea a declarat ca spera ca si la meciuri suporterii sa vina in numar cat mai mare. "Ne bucuram ca exista suport din partea fanilor. Cu siguranta mai mare decat a fost pana acum tinand cont ca ne vom intoarce acasa, unde Universitatea a jucat tot timpul. Aceasta perioada de exil s-a terminat foarte bine, cu o pozitie in clasament foarte buna, ceea ce ma face sa remarc istoria moderna a Universitatii, in ideea ca avem aceasta coordonata de performanta in acest moment. Ne bucura ca ne intoarcem pe Cluj Arena si speram sa jucam cu cat mai multi suporteri. Primul meci se va juca cu casa inchisa, dar depinde si unde ne vom situa in campionat", a spus tehnicianul.

Ionut Badea a spus ca ar putea fi probleme cu spectatorii la meciurile mai slab cotate. "Stadionul are 30.000 de locuri si e greu de crezut ca vor veni la fiecare meci 30.000 de spectatori. Universitatea se bucura de suportul fanilor din foarte multe medii sociale, ceea ce nu ne poate crea decat un avantaj", a declarat Badea.

 

Pana acum, la meciul U Cluj - Kuban Krasnodar s-au vandut 13.000 din cele 26.000 de locuri disponibile. Partida va avea loc in 11 octombrie de la ora 19.00 pe noul stadion Cluj Arena.

 

 

Comentarii Facebook