Claudiu Niculescu a pasit pe Cluj Arena: "E printre primele din Europa" FOTO


Claudiu Niculescu, cel mai important jucator al U Cluj, a pasit miercuri, 5 octombrie, pe Cluj Arena, pentru prima data de cand stadionul a fost terminat.

"Am ramas impresionat. Am mai fost pe acest stadion in primavara, cand atunci nici nu era acoperisul pus. Acum, cand vad totul gata pot sa spun ca arata foarte bine. Sper ca sa fie plin la fiecare meci pe care il vom juca acasa.

Totul e perfect. Un stadion nou e un stadion nou. Cred ca se situeaza in primele 10 stadioane din Europa, pe care am jucat eu. Aceasta echipa merita o astfel de arena si ar fi pacat ca echipa sa nu evolueze peste cativa ani in cupele europene.

Sunt entuziasmat si trist pentru ca abia acum la finalul carierei apuc sa joc pe un asemenea stadion in Romania. Sper sa ma bucur din plin de fiecare minut pe care il voi juca pe Cluj Arena. 

Cand ma voi retrage vreau sa raman in continuare aici. Ramane de vazut pe ce post. Voi avea o discutie la vara cu domnul Walter si stabilim", a declarat Claudiu Niculescu, potrivit Digi Sport.

"Clau-Gol" l-a felicitat pe Adrian Cristea pentru convocarea la echipa nationala. "Cred ca se poate impune si ca titular la echipa nationala, pentru ca e un jucator complet. Cred ca in scurt timp va ajunge titular", a mai spus Niculescu.

Comentarii Facebook