MM Stoica: "CFR ne-a predat o lectie de civilizatie! Poate de acum vom face pace intre cluburi" VIDEO


Managerul clubului Steaua, MM Stoica, a fost complesit de demonstratia de civilizatie de care au dat dovada sefii CFR Cluj.

"Ne simtim extraordinar pentru ca am fost mereu ajutati de cei de la CFR, care ne-au predat o lectie de civilizatie si de pricepere in a organiza aceste partide, mai ales ca au fost obisnuiti cu Champions League. Am mai spus-o, sper sa avem si noi prilejul de a preda la randul nostru aceasta regula de civilizatie si altor echipe.

Poate ca acesta este un punct de plecare, un moment zero in aceasta disputa permanenta pe care o avem noi, care sigur e ocazionata de partidele cu care ne confruntam, dar care depaseste anumite limite. Asta spun eu care depasesc de multe ori limitele, dar acum in ultima vreme chiar nu le-am depasit. Tot ce s-a scris este mincinos", a declarat MM Stoica, facand referire si la acuzatia ca ar fi batut un barbat la o nunta.

Steaua a jucat joi seara pentru a doua oara pe stadionul CFR Cluj in acest sezon al Europea League, dupa meciul disputat cu TSKA Sofia in luna august.

 

Vezi si...

Paszkany a dat o lectie Stelei. MM Stoica: Am beneficiat de o atmosfera si de gazde formidabile VIDEO

Suporteri TSKA Sofia, retinuti la Cluj. Ultrasii bulgari au sarit sa se bata cu jandarmii EXCLUSIV VIDEO

Comentarii Facebook