Oficialii U Cluj: Speram ca gazonul Cluj Arena sa nu fie afectat de concertele Scorpions si Smokie VIDEO


Presedintele executiv al U Cluj, Cosmin Irimies, spera ca cele doua zile de concerte, din 8 si 9 octombrie, cand vor canta Scorpions si Smokie, sa nu afecteze gazonul de pe Cluj Arena.

"Dupa cele doua zile de evenimente, noi ne exprimam speranta ca gazonul nu va fi afectat. E un lucru de care ar trebui sa tinem cont. In acest sens, am si trimis o scrisoare firmei care a montat gazonul, sa isi exprime punctul de vedere si, cu voia celui de sus, adica daca vremea ne va ajuta, noi speram ca acel gazon va fi practicabil la ora meciului cu Kuban Krasnodar", a declarat Cosmin Irimies, presedintele U Cluj.

Antrenorul U Cluj, Ionut Badea, a spus ca, in prezent, gazonul de pe Cluj Arena se prezinta in conditii excelente si poate fi folosit. 

"Gazonul arata perfect. In conditii normale, daca maine s-ar cere sa se joace, s-ar putea juca. In momentul de fata, maine daca se va juca pe Cluj Arena, se poate juca. Personal am verificat acest lucru", a adaugat Ionut Badea, care a mai spus ca, pana cand nu va fi semnat contractul cu Consiliului Judetean Cluj, nu poate fi pus la punct un grafic de antrenamente pe Cluj Arena.

Stadionul urmeaza sa fie inaugurat in 1 octombrie de la ora 14.00, cand clujenii vor putea vizita arena in cadrul "Zilelor Portilor Deschise". In 8 octombrie va concerta trupa Scorpions, iar in 9, formatia Smokie.

U Cluj va inaugura stadionul in 11 octombrie cu meciul contra formatiei ruse, Kuban Krasnodar.

 

Vezi si...

Concert Scorpions Cluj! Vezi AICI cat costa biletele si de unde le poti cumpara

U Cluj s-a inteles cu CJ Cluj pentru folosirea Cluj Arena! Totusi, inca nu se stie cat vor costa preturile VIDEO

Comentarii Facebook