Paszkany a dat o lectie Stelei. MM Stoica: Am beneficiat de o atmosfera si de gazde formidabile VIDEO


MM Stoica nu se imbata cu apa rece in urma victoriei Stelei cu TSKA Sofia: "E 2-0, dar mai avem de jucat o repriza de 90 de minute".

"Vedem dupa ce se va termina meciul retur. De regula o vorba pe care eu o consider foarte stupida, dar care de cateva ori s-a verificat, spune ca 2-0 este cel mai periculos scos. Eu mi-as dori sa conducem 2-0 toate meciurile, chiar daca este foarte periculos scorul, dar acum este 2-0 la pauza pentru noi. Mai e o repriza de 90 si ceva de minute, sper sa nu fie mai lunga, pe care o vom disputa intr-un infern si va trebui sa jucam peste ceea ce am jucat astazi.

TSKA Sofia e o echipa care ne-a pus probleme si care a ajuns la poarta. Sunt increzator, dar sub nicio forma nu sunt entuziast pentru ca entuziasmul dauneaza grav performantei.

Ganditi-va ca am 20 de ani in care am invatat cat de iubite sunt anumite echipe, iar aici atmosfera a fost chiar peste asteptarile noastre si chiar vreau sa multumesc din tot sufletul clubului CFR Cluj, care ne-a ajutat extrardinar. Fara CFR Cluj, chiar daca puteam sa jucam pe acest stadion, nu puteam sa organizam o partida la cel mai inalt nivel, asa cum s-a organizat aceasta partida.

Practic am fost musafiri si am beneficiat de o atmosfera formidabila si de concursul gazdelor noastre", a declarat MM Stoica.

Steaua a invins echipa TSKA Sofia cu scorul 2-0 prin reusitele lui George Galamaz si Tatu.

 

Vezi si...

Gol George Galamaz! Steaua - TSKA Sofia 1-0 VIDEO

Gol Tatu! Steaua - TSKA 2-0 VIDEO

Comentarii Facebook