Meciul U Cluj - Steaua era o PETARDĂ lansată de Anamaria Prodan

 

Meciul amical dintre U Cluj și Steaua era numai o ”petardă” lansată Anamaria Prodan, pentru că în realitate stadionul Cluj Arena nu a fost închiriat pentru această partidă.

 

Prodan a anunțat pe meciul amical luni, 3 septembrie, când a fost postat și anunțul pe site -ul clubului, dar numai marți, la ora 17.00, a avut primul contact cu administratorii Cluj Arena pentru a discuta despre posibilitatea închirierii arenei. ”Au trimis hârtiile după program, după ora 16.00. Am și fost sunat, marți, la ora 17.00, și mi-a transmis că nu se ține amicalul. Noi avem nevoie să fim sunați din timp pentru a anunța firmele de mentenanță ca să pregătim orice eveniment. Ei au anunțat meciul oficial fără să aibă stadionul închiriat”, a precizat managerul Cluj Arena, Radu Rațiu. 

 

Amicalul U Cluj - Steaua Bucuresti S-A ANULAT! Vezi DE CE!

 

În acest moment, Universitatea Cluj are datorii facturate și neplătite de 300.000 de lei, din care 250.000 sunt scadente. 

 

Aseara (n.r 4 septembrie) au iesit cei de pe Cluj Arena si au spus ca nu au primit nimic oficial. Am vb cu Ratiu administratorul bazei Cluj Arena si mi-a spus pretul 7000 euro urmind ca dimineata sa-mi trimita oficial hirtie....incredibillllll! opresc acest meci sa nu ma fac de ris eu si clubul, iar acum ies toti pe la tv si vb aiurea..ba ca nu a avut Steaua cu cine sa joace si repede am sarit eu, ba ca putem sa jucam fara probleme pe Cluj Arena ca nu am facut cerere oficiala....jur oare clujenii sunt orbi? oare nu realizeaza ca acest club a ajuns bataia de joc a tuturor?", scrie Anamaria Pordan.

 

Anamaria Prodan, pe Facebook: "Clujenii sunt orbi? oare nu realizează că U Cluj a ajuns bătaia de joc a tuturor?"

Comentarii Facebook