Anamaria Prodan, pe Facebook: "Clujenii sunt orbi? oare nu realizează că U Cluj a ajuns bătaia de joc a tuturor?"

 

Anamaria Prodan a scris pe pagina personală de Facebook câteva cuvinte care fac referire la meciul Universităţii cu Steaua, care s-a anulat din considerente financiare.

"Incredibil ce minciuni....auzi ca m-a pus Marginean cu botul pe labe....ca acum 2 saptamini am programat acest amical la Buzau...oamenii sunt timpiti jur...m-am rugat de Reghe sa joace cu mine cu cerul si pamintul..Dulca a fost de acord cu acest meci..fara cererea lui nu faceam nici un meci. Ce sunt cumva antrenor? Boc vb iar aiurea? Da a promis ca va rezolva totul ca acest meci sa fie pe Cluj Arena...ce a rezolvat? M-am facut de ras la Steaua, am ramas datori la bilete de avion, am incheiat un contract cu PRO TV sa aduc bani la club, am ametit o lume intreaga pe promisiuni aiurea....m-am saturat de toti ca de mere acre. La ora 4.55 domnul Pop administratorul clubului nostru a trimis fax catre Cluj Arena cu aceasta cerere pt acest meci.

Aseara (n.r 4 septembrie) au iesit cei de pe Cluj Arena si au spus ca nu au primit nimic oficial. Am vb cu Ratiu administratorul bazei Cluj Arena si mi-a spus pretul 7000 euro urmind ca dimineata sa-mi trimita oficial hirtie....incredibillllll! opresc acest meci sa nu ma fac de ris eu si clubul, iar acum ies toti pe la tv si vb aiurea..ba ca nu a avut Steaua cu cine sa joace si repede am sarit eu, ba ca putem sa jucam fara probleme pe Cluj Arena ca nu am facut cerere oficiala....jur oare clujenii sunt orbi? oare nu realizeaza ca acest club a ajuns bataia de joc a tuturor?", scrie Anamaria Pordan.

 

Amicalul U Cluj - Steaua Bucuresti S-A ANULAT! Vezi DE CE!

Comentarii Facebook