Duminica 28 Aprilie

Meciul Romania - Belarus, din 7 octombrie 2011, se va juca pe stadionul municipal "Cluj Arena"

 
Meciul Romania - Belarus, din 7 octombrie 2011, din preliminariile EURO 2012 se va juca pe stadionul municipal "Cluj Arena". Mircea Sandu si-a dat acordul si a anuntat ca pana atunci va veni la Cluj pentru a vedea stadionul.

Invitatia a fost lansata de catre presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise care i-a propus lui Mircea Sandu si sa "ia in considerare organizarea, in toamna anului viitor, a unui meci al nationalei Romaniei, din cadrul campaniei de calificare pentru EURO 2012".

Presedintele FRF va veni al Cluj Napoca, dar inca nu a fost stabilita data vizitei.

"Avem de a face cu un demers de mare insemnatate nu numai pentru marea urbe transilvaneana, ci si pentru intreg fotbalul romanesc, construirea stadionului din Cluj reprezentand un important pas inainte in ceea ce priveste dezvoltarea infrastructurala a fotbalului din tara noastra si, totodata, vizand proiectele pe termen mediu si lung a FRF, de a organiza Campionatul de Fotbal European in Romania, impreuna cu o tara vecina", a precizat Mircea Sandu in raspunsul la invitatie.

"Cluj Arena" ar urma sa gazduiasca in 7 octombrie 2011 "meciul contand pentru preliminariile EURO 2012, care se va desfasura in data de 7 octombrie 2011 intre selectionatele Romaniei si Belarus, intalnirea dintre selectionatele Frantei si Romaniei urmand a se disputa, in urma unui acord convenit intre cele doua federatii, pe noul Stadion National din Bucuresti", precizeaza reprezentantii Consiliului Judetean Cluj.

 

In iulie 2011, autoritatile au anuntat ca meciul Romania-Belarus nu se va mai juca pe stadionul Cluj Arena. Vezi AICI declaratiile.

Comentarii Facebook