Lecția de viață pe care Gică Popescu i-a dat-o fiicei sale! Tânăra a rămas uimită când a văzut cât de ieftină este mașina: ”Să zică mersi”


Gică Popescu (56 de ani) nu e ”mână largă” când vine vorba despre copiii lui, pe care îi pune la muncă pentru bani. 

Maria Popescu (22 de ani) a terminat studiile la Barcelona, iar acum se ocupă de afaceri la Bucureşti. Cu toate acestea, fata lui Gică Popescu conduce pe străzile din București un Fiat 500, de culoare albă, în valoare de 10.000 de euro și nu ceva mașini de fițe, cu toate că tatăl ei este milionar în euro.

”Baciul” a explicat de ce s-a uitat la bani, deși își permitea să cumpere o mașină mai scumpă.

Eu, când jucam la Craiova, eram singurul jucător din provincie care juca în echipa națională și conduceam o Dacia 1300, care în momentele cele mai frumoase ale mele, mă lăsa în centrul Craiovei și trebuia să o împing. Și eram cel mai bun fotbalist al anului.

Maria, fiica mea, trebuie să fie fericită că are o mașină nouă, e prima mașină pe care o conduce după ce și-a luat permisul. Eu, când am început, am pornit cu un 1300, apoi m-am dus la 1310, 1400. M-am dus afară, am făcut bani la Eindhoven și mi-am cumpărat prima mea mașină cu banii mei. Mașina pe care o conduce Maria este pe banii mei.

Ea acum lucrează la două afaceri, una împreună cu mine, și i-am promis că dintr-unul dintre business-uri, dacă merge bine, o să-și schimbe mașina. Dar să fie mulțumită că primește o mașină gratis, atât am considerat eu – că prima mașină nu poate să fie decât una ca aceasta.

Nu cred că era normal să-i cumpăr o mașină, atât timp cât nu a făcut nimic. Ca să ai o mașină bună, trebuie să faci ceva, trebuie să meriți, să muncești”, a spus Gică Popescu la Digi24.

Tânăra primea la Barcelona o alocație de numai 1.000 euro, bani de buzunar.

Pe Maria am învățat-o, din momentul în care a fost studentă la Barcelona, avea 1000 euro lunar. Eu îi plăteam școala, plăteam internatul unde învăța, după care și-a luat, împreună cu fata lui Adrian Ilie, în centrul Barcelonei, un apartament – au avut noroc incredibil – 2.000 euro un apartament în centrul Barcelonei. Era pomană.

Deci îi plăteam chiria, îi plăteam școala, și îi dădeam 1.000 de euro pe lună, bani de cheltuială. Și câteodată îi plăteam biletele de avion, când venea acasă. În rest, a trăit cu 1000 euro pe lună la Barcelona și Maria își drămuiește atât de bine bănuții acum, pentru că a învățat în cei patru ani mia aia de euro pe lună să o drămuiască”, a mai povestit Gică Popescu.

Comentarii Facebook