Va pleca Mutu de la CFR dacă nu câștigă titlul? Ce spune „Briliantul”: Nu mă simt vizat pentru că statistica poate să o vadă toată lumea


După prima rundă a play-off-ului, jocul rezultatelor a dus-o pe CFR Cluj tocmai pe locul al patrulea, iar o eventuală clasare pe acest loc ar reprezenta cea mai slabă clasare din sezonul 2016-2017 până în prezent, ediție în care ardelenii încheiau pe poziția a patra.

Feroviarii sunt foarte departe de titlu în acest sezon, iar Mutu ar putea părăsi Gruia mai repede decât oricine s-ar fi așteptat.

„Nu mă simt vizat, pentru că statistica poate să o vadă toată lumea. Din nouă meciuri am avut șapte rezultate pozitive. În ultimul meci am pierdut nemeritat, dar nu mai contează pentru că înfrângerea rămâne înfrângere, cu toate că noi încercăm să scoatem ceva bun.

Nu ai cum să vorbești de lucrul ăsta când am cinci victorii, două egaluri și două înfrângeri. Nu mă simt vizat, nu ai cum să mă judeci după rezultatele de acum. În fotbal se pot întâmpla multe și vom vedea ce se întâmplă de la vară, dar important este să îmi fac treaba bine.

Nu avem titlul ca obiectiv, dar atât timp cât sunt șanse, trebuie să credem în asta. Cupa este obiectivul nostru, dar CFR trece printr-un an de reconstrucție. Avem și probleme de lot, avem accidentări. Avem cei mai mulți jucători dintre toate echipele la naționale, sunt 10 la toate loturile naționale.

Suntem CFR și trebuie să tindem la mai mult și să câștigăm toate meciurile dacă putem. Cred că îmi fac treaba aici, dar dacă rezultatele astea nu sunt îndeajuns sau eu știu ce se va întâmpla până atunci, vom vedea, nu se pune problema de asta”, a spus Adi Mutu, conform Fanatik.

Comentarii Facebook