Cristi Balaj vrea să rămână pe viață la CFR: „Domnul Varga mi-a spus-o de curând”


Cristi Balaj (52 de ani) este președintele celor de la CFR Cluj încă din noiembrie 2021, însă contractul său cu formația din Gruia expiră la finalul acestei stagiuni, iar fostul arbitru FIFA a anunțat ce urmează. 

Într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special, Cristi Balaj a dezvăluit că va rămâne în continuare președintele celor de la CFR.

Mai mult, oficialul ardelenilor a dezvăluit că nu există restanțe salariale. 

„Legat de situația financiară, domnul Varga și-a onorat promisiunile, deci suntem în grafic. Nu le pot numi restanțe atâta timp când am cerut să primesc altfel banii, am vrut să investesc în ceva. Repet, ne-am înțeles de fiecare dată și nu știu de unde au apărut acele speculații.

S-a discutat despre o solicitare a unui eventual faliment. Era vorba doar de o solicitarea a unei firme de echipament sportiv din Brașov care a intrat în faliment, iar noi doar am făcut solicitarea de a sta la masa credală. 

Îmi expiră contractul la vară, tot din discuția pe care am avut-o cu domnul Varga mi-a spus că vrea să rămân pe viață la CFR Cluj și mi-a spus-o de curând. Deci este doar o formalitate. Mă simt foarte bine aici, îmi place. E schimbată situația din ultimii ani, dar acum facem un pas în spate doar pentru a ne lua avânt”, a spus Cristi Balaj, la Digi Sport Special. 

Comentarii Facebook